Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SEVGİ nedir? Demiş biri Kalbine sığmayacak kadar geniş Dedikodusunu yapamayacağın kadar temiz, kokusunu alamayacağın kadar uzak ...hayal edemeyeceğin kadar yakın...
cok guzel dızeler nameste paylastıgın ıcın tesekkurler...
Bazen herşeyin bittiğini sandığımız anda, aslında herşey yeniden başlıyor. Zor geliyor acılar, ayakta durmaya çalışırken, çabalarken yoruluyoruz. Ama şunu bilmeliyiz Biz çok değerliyiz. Teşekkürler....
Bazen herşeyin bittiğini sandığımız anda, aslında herşey yeniden başlıyor. Zor geliyor acılar, ayakta durmaya çalışırken, çabalarken yoruluyoruz. Ama şunu bilmeliyiz Biz çok değerliyiz. Teşekkürler....
Çekinerek yazıyorum. Yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım ama. Yine de duramadım.
Baştan özür dilerim. Tekrar hatırlatmış ya da yeniden yaşatmış olacağım. Lütfen affedin. İnsan bir kayıp yaşadığında işte böyle ejderhalarla savaşıyor. (Bu kelimeyi çok güzel bulmuşsunuz çünkü tam da bunu anlatıyor.) Daha çok yeni acınız. Ben babamı kaybettiğimde yaşamıştım. Beş yaşında çocuğun ruh haliyle. Biraz sabır, biraz dua. İnanın o ejderhayla yaşamaya alışıyorsunuz. Ne yazık ki gitmiyor başka yere. Alışıyorsunuz da daha insanın içine ne ateşler yerleşiyor. Ne ateşler yanıyor…Tükenmişlik duygusunu iyi bilirim. Hayat çok acımasız ve arsız. Ama insan her şeye katlanıyor. Deli dolu hissizmiş gibi geçiriyor zamanı. Ağlamaktan alıyor hırsını. Günler ve geceler boyu… Üzüntünüzü anlıyorum…
SESSİZ GEMİ Artık demir almak günü gelmişse zamandan, Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol; Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.
Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli, Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.
Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu. Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler; Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler.
Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden. Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden
YAHYA KEMAL BEYATLI (Üzdüysem diye üzüleceğim ben şimdide ama yazmasam rahat edemeyecektim.)
-------------------------------------------- Kontrol edemediğim bişeyler var içimde, Çıkıyor gözlerimden ıslak ve ince, Gövdemde titreşen herneyse, Gömecek bedeni bu denize.... ---------------------------------------------