Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İki benzer katalog kapak çalışmam, yorumlar lütfen ;)

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
Herkese Merhaba!!

Arkadaşlar, bu 2 kapak tasarımından ilkini daha önce bastığımız kapağın; sadece fotoğraflarının üzerinde küçük çaplı oynanmış halidir.

2. kapak ise, buna benzer bir tasarım olması açısından (müşteri ilk kapak tasarımını ve renkleri çok beğenmişti ve böyle olmasını da istedi) biraz daha değişiklik yapılmış hali. Önceki tasarıma benzemesi için fazla oynamadım üzerinde :D

Bu tasarımlar için değerli yorumlarınızı bekliyorum.. sizce müşteri ilk kapakta ısrarını sürdürür mü, yoksa ikincisini beğenir mi? aynı zamanda tasarım hakkındaki tüm fikirlerinizi bildirebilirsiniz.. Şimdiden teşekkürler ;):emo1:

Siyah çizgi kapağın orta kırımını gösterir ;)

1. Kapak:
cs36kapak01wk2.jpg

2. Kapak:
cs36kapak02cc1.jpg

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
çok kalabalık gözüküyor biraz daha sadeceleştirmeni öneririm biliyorum müşteriler genelde ne kadar çok yazı olursa o kadar iyi düşünürler ama bence sadeceleştir belki beğenir ;)

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
renk karmaşası çalışmayı kalabalık göstermiş. bence de sade bir çalışma denemelisin.

grafik_böcüğü

🌱Yeni Üye🌱
Bu çalışmalar (ç)alıntı çalışmalar stocklayouts sitesindeki hazır templateleri kullanmışın ???

splendors

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.gorkemsezer.com
arkadaşlar, lütfen tamamen kendi tasarladığımız şeyleri paylaşalım.
ya da paylaşırken belirtelim neyi nereden kullandığımızı.
grafik_böcüğü'nün söylediğinin dışında, kapaktaki makinenin etrafında olan mavi yeşil yansımalar windows vista wallpaper'ında var.

turknext

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.goksil.com
Renk kombinasyonu çok kötü daha açık renkler kullanırsan daha iyi olabilir.

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar, lütfen tamamen kendi tasarladığımız şeyleri paylaşalım.
ya da paylaşırken belirtelim neyi nereden kullandığımızı.
grafik_böcüğü'nün söylediğinin dışında, kapaktaki makinenin etrafında olan mavi yeşil yansımalar windows vista wallpaper'ında var.

Hemen açıklayayım:

iki yol önce bu firmaya birkaç kapak tasarladım.. ama beğenmediler (aslında çok hoş kapaklardı, kim görse hepsi de iyi dedi.. gel gör ki müşteri ve patron beğenmedi.) patron, stocklayouts'taki template'leri göstermiş, bana da haber vermeden.. müşteri de ilk kapaktaki template'i beğenmiş. sonuçta benden bunu istediler.. ikna da edemedim kimseyi, alıntı olur yapmayalım diye.. renk cümbüşü de olsun dediler, yaptıkları makineler de mavi renkli olduğu için mavi ağırlıklı bir çalışma oldu.. adam ilk kapağı beğendi ve şimdi de aynısını istedi.. ben de aynısı üzerinde (senin de dediğin gibi, wallpaper'dan çizgileri aldım) sadece fotoğraflarda değişiklik yaptım. nasılsa yaptığım çalışmaları burda beğenen yok, neden kafa patlatayım ki!! gebze burası, piyasayı 10 yıl geriden takip eden çok matbaacı var burada.. askerden sonra gebzede bir dakika bile durmayı açıkcası pek düşünmüyorum :D kıymetimi bilmiyor kimse.. :(

2. kapakta, ilkine benzesin istedim.. müşterinin beğeneceği yok nasılsa... yoksa bende (ç)alıntı yapma taraftarı değilim..

babazula

🌱Yeni Üye🌱
Çizgi çalışmaların çok uyumlu saadece renk uyumu olmamış biraz dikkat çekici renkler ve sade birleşmeler kullan bence....;)

Sweetce

🌟Usta Tasarımcı🌟
karışık olmuş,ya o çizgileri kullanma ya da resimleri..;) bir de renklerde uyum göremedim.. ellerine emeğine sağlık..

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
valaa müşteri ve patron sağolsun.. bana sadece istedikleri renkler ve şablonla çalışmak kaldığı için falza renklerle uğraşmadım açıkcası.. yaptığım çalışmalar çok daha güzeldi ama anlayana ;) yinede yorumlar ve eleştirileriniz için teşekkürler..

Sweetce

🌟Usta Tasarımcı🌟
valaa müşteri ve patron sağolsun.. bana sadece istedikleri renkler ve şablonla çalışmak kaldığı için falza renklerle uğraşmadım açıkcası.. yaptığım çalışmalar çok daha güzeldi ama anlayana ;) yinede yorumlar ve eleştirileriniz için teşekkürler..

yaptığın çalışmaları merak ettim şimdi :p