Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu bir ödev.. 17 Yaşındayım Bu siteyi'de arkadaştan aldım.. Balıkesirde Baskı Öncesi Bölümünde okuyorum.. Eqer Yanlışlarım varsa yazarsanız deqerlendiricem..
500 gr. parasetamol ve 50 gr. etken madde. çok güçlü bir ağrıkesici (antigripal). Böyle bir ilaç var zaten. Paylaşılan şeyi anlamadım. Ayrıca Etken madde değerleri çok yüksek. kafa yapar cinsten. onları kontrol ederseniz iyi olur.
Aynı ödev bize de verildi ali xD Kendi yaptığımız bir tasarım değildir bu..Bir kutu bulup Onun aynısını çizerek yaptığımız bir çalışma.Herkez ayrı ayrı kutular çizdi.Bunu yapmıyan sınıfta kalıcaktı.. =)
Bu bir ödev.. 17 Yaşındayım Bu siteyi'de arkadaştan aldım.. Balıkesirde Baskı Öncesi Bölümünde okuyorum.. Eqer Yanlışlarım varsa yazarsanız deqerlendiricem..
kutunun büyük kulakçığının karşısı yok. kutunun barkodu orada olduğu için eczanede kesip almışlar ve sizde dolayısıyla eksik yapmışsınız. nasıl kapanacak bu kutu? Bu arada yazıların bazıları kenarlardaki çizgilerin üzerinde veya tam sınırda. (sıkıntılı yani) Yanlışım varsa düzeltiniz lütfen. iyi çalışmalar diliyorum
kutunun büyük kulakçığının karşısı yok. kutunun barkodu orada olduğu için eczanede kesip almışlar ve sizde dolayısıyla eksik yapmışsınız. nasıl kapanacak bu kutu? Bu arada yazıların bazıları kenarlardaki çizgilerin üzerinde veya tam sınırda. (sıkıntılı yani) Yanlışım varsa düzeltiniz lütfen. iyi çalışmalar diliyorum
merhaba arkadaşlar 1.cisi kafalarda kilit çizimleri eksik yani üretim tarihi ve son kullanma tarihi olan yerlerde 2. yine aynı yerde radüsler hatalı bu şekilde yapılan kalıp otomatik dolumda ki bütün ilaç kutulatı otomatik dolumdur makina kutuyu kapatmaz 3. benical çiziminde de yapıltırma payını kenarlarındaki açılar 15derece olmalı maximus biraz daha iyi gibi 4. eksik kulağı söylemeye gerek yok sanırım ama yine de yazmalıyım 5. de son olarak kırmızı bant soğuk alğınlığı yazan ksım yani lacivert bantın üstünde kalmış ordan onu kurtarmak gerekir çizim konusunda yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olurum ilaç kutusu çizimi çok dikkat ister ve çok hassastır bende ki çizim süresi sadece 2 dakika saygılar
Maximus tasarımı daha güzel ve düzenli olmuş, ana Benical'de bazı konumlama hatalarıyla beraber, fontlar da biraz farklı kalmış. (Tabi ki uyarıları da Bleeding Cowboys'la yazmayacağız, kutunun ön bölümünden bahsediyorum ) ) Onun dışında güzel, elinize sağlık.