Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ileri derecede flash ve action script öğrenmek 2.0 & 3.0

ozanibo

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar web tasarım olayı var ortak diğer html, php,... konularında ilgilenirken bn sadece flash (ve action script tabiki) a bakıcam durum böyle oluncada bu işi hakkıyla yapmak istiyorum yani ileri derecede öğrenmek istiyorum
flash bilgim ortanın biraz üstünde diyebilirim yani ortalama bi flash site yapacak kadar
ama action script çok az biliyorum yani baştan öğrenmem gerekiyor Hades in yazdığı yararlı derslri yazdırdım ordan çalışıcam ama yetmeyecek sanırım

yani sonuç olarak bnm ne yapmam gerekiyo kitap falan mı alayım gerekiyorsa hangi kitabı almalıyım yoksa başka yollarımı var yardım edrseniz çok sevinirim

şimdiden teşekkürler...

bu arada daha önceden hiç programlama bilgim yok

Moderatör tarafında düzenlendi:

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
As yi çok iyi kullanabilmen için bunun yanında yardımcı bir dilide çok iyi bilmen gerekiyor . Örneğin php ,asp yada .net . Yoksa tek başına as ile yapabileceklerinin sınırı azdır ...

gkbrkbykn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence kursa gitmek veya bilen birinden 1'e 1 öğrenmek flashı daha mantıklı olur. Belki biraz tuzlu olur ama daha kısa sürede daha iyi öğrenirsin. Ama yok ben illaki kendi kendime öğrenecem diyorsan as yada asp,php,xml farketmez kitap al, internetten örnekleri indir, üzerlerinde oynamalar yaparak farklı şeyler çıkartmaya çalış, flash gördüğün her sitede sitenin içiriğini boşver burayı nasıl yapmışlar diye düşün;) (+ internetteki görüntülü dersleri izle, tutamaz kimse seni:))

ozanibo

🌱Yeni Üye🌱
Bence kursa gitmek veya bilen birinden 1'e 1 öğrenmek flashı daha mantıklı olur. Belki biraz tuzlu olur ama daha kısa sürede daha iyi öğrenirsin. Ama yok ben illaki kendi kendime öğrenecem diyorsan as yada asp,php,xml farketmez kitap al, internetten örnekleri indir, üzerlerinde oynamalar yaparak farklı şeyler çıkartmaya çalış, flash gördüğün her sitede sitenin içiriğini boşver burayı nasıl yapmışlar diye düşün;) (+ internetteki görüntülü dersleri izle, tutamaz kimse seni:))

çok tşkrlr tavsiye için... :wink:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Flash buradan dersleri takip edebilirsin..Sıkıştığın yerde eminim birçok arkadaşım da yardımcı olmaya hazırdır..Kolay gelsin..