arkadaşlar web tasarım olayı var ortak diğer html, php,... konularında ilgilenirken bn sadece flash (ve action script tabiki) a bakıcam durum böyle oluncada bu işi hakkıyla yapmak istiyorum yani ileri derecede öğrenmek istiyorum
flash bilgim ortanın biraz üstünde diyebilirim yani ortalama bi flash site yapacak kadar
ama action script çok az biliyorum yani baştan öğrenmem gerekiyor Hades in yazdığı yararlı derslri yazdırdım ordan çalışıcam ama yetmeyecek sanırım
yani sonuç olarak bnm ne yapmam gerekiyo kitap falan mı alayım gerekiyorsa hangi kitabı almalıyım yoksa başka yollarımı var yardım edrseniz çok sevinirim
şimdiden teşekkürler...
bu arada daha önceden hiç programlama bilgim yok
flash bilgim ortanın biraz üstünde diyebilirim yani ortalama bi flash site yapacak kadar
ama action script çok az biliyorum yani baştan öğrenmem gerekiyor Hades in yazdığı yararlı derslri yazdırdım ordan çalışıcam ama yetmeyecek sanırım
yani sonuç olarak bnm ne yapmam gerekiyo kitap falan mı alayım gerekiyorsa hangi kitabı almalıyım yoksa başka yollarımı var yardım edrseniz çok sevinirim
şimdiden teşekkürler...
bu arada daha önceden hiç programlama bilgim yok
Moderatör tarafında düzenlendi: