Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilginç..adam ameliyatla kedi oldu!

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
Konuyu şimdi gezinirken gördüm, arattım bulamadım. ilginizi çekeceğini düşündüm arkadaşlar :surprised:

AMERİKALI Dennis Avner, bir kedi gibi görünmek için defalarca estetik ameliyat oldu.

Bir kedi görünümüne girmek için defalarca bıçak altına yatan 50 yaşındaki bilgisayar teknisyeni Dennis Avner, Londra’da katıldığı bir müze açılışında büyük ilgi topladı.
Kızılderili inancına göre kendisinin kedi familyasına ait olduğunu düşünen ve ‘Stalker Cat’ adını kullanan Avner, bir kedi gibi görünmek için estetik müdahaleyle üst dudağını kaldırttı ve burnunu küçülttürdü. Kalıcı dövmelerle yüzü ve vücuduna kedi motifleri yaptıran çılgın Amerikalı, ağız bölgesine yaptırdığı piercinglere her sabah sentetik kedi bıyığı yerleştiriyor.
Ameliyat sırasında plastik kuyruk eklettiren Avner, kedi gibi görünmek için herşeyi yapacağını vurguluyor. .
‘Dünyanın en modifiye edilmiş insanı’ ünvanına sahip Anver, bu halinden çok memnun olduğunu söyledi. :surprised: :surprised:

Benzer konular Forum Tarih
C Fotoğraf - Resim 3 2K

Benzer konular

@WES

🌟Usta Tasarımcı🌟
kuyruğuda gerçek mi:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
:D :D neye benzediği belli değil :D

kuyruğu da plastikten yapılmış tüylü bişeymiş :D :D

@WES

🌟Usta Tasarımcı🌟
paylaşım için çok teşekkürler :D:D:D

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
ayy cook cırkın yaa, ruyamda gorsem korkarım...

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Nasıl bi psikolojiye sahip acaba?

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Nasıl bi psikolojiye sahip acaba?

Ben de çok merak ediyorum psikolojisini. İlk gördüğümde çok korkmuştum. Artık bu kadar abartı olmasa da bu tarz manyaklar o kadar çok ki gözümüz alıştı. Ama hala anlamış değilim. Birini anlamak için kendinizi onun yerine koyun derler ya, kendimi bu kadının yerine bir türlü koyamıyorum :D

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
ben psikolojisi yada mantığı yerindedir diyemiyorum :) böyle bir mantık olamaz çünkü..

DeCuPe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Zavalli kediler bu adam ya da kadin her neyse gordukce kedi olduklarina pisman oluyorlardir .)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
BU adamı dünyaya ibret olsun diye norveç'e yollamak lazım..Black Metal'cilere süpriz olur:p

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
İlginç bir paylaşım:D teşekkürler:)

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben de çok merak ediyorum psikolojisini. İlk gördüğümde çok korkmuştum. Artık bu kadar abartı olmasa da bu tarz manyaklar o kadar çok ki gözümüz alıştı. Ama hala anlamış değilim. Birini anlamak için kendinizi onun yerine koyun derler ya, kendimi bu kadının yerine bir türlü koyamıyorum :D

Kadın mıymış bu insan? Ben onu bile anlayamadım? :)