Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk afiş denemem (parti)

lockedby

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ilk denemem photoshop ile yaptım gözünüze çarpan bi eksiklik varmı ? veya öneriniz?

86643333333_copyr.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
İlkse iyi denemeydi. :) Font seçiminiz hatalı. Hoş durmamış o fontlar.
Renkleri ben beğendim.
Eli kafasındaki bayan silüeti arada sıkışmış gibi duruyor bu da sizin yazıları yanlış şekilde yerleştirmenizden kaynaklanıyor.
Son olarak niye yatay ? Bu konuda dikey olması daha iyi olur fikrindeyim. Bir daha denemenizi tavsiye ederim. İlk çalışmanızmış güzel. Photoshop derslerini de incelemenizi tavsiye ederim. Başlarken örnek çalışmalar yapmadan kolay ilerleyemezsiniz.
Balığı küçük lokmalarla yutarsak kolay sindiririz, bir kerede yutmaya çalışırsak boğazımızda kalır. :)

Kolay gelsin.
Photoshop Dersleri

MC_HUSAM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk çalışma için başarılı ama fontlar sanki çok biçimsiz duruyor çılgın bi afiş yapıyım derken okunurluğu düşürmüşünüz başarılar

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
İlkse iyi denemeydi. :) Font seçiminiz hatalı. Hoş durmamış o fontlar.
Renkleri ben beğendim.
Eli kafasındaki bayan silüeti arada sıkışmış gibi duruyor bu da sizin yazıları yanlış şekilde yerleştirmenizden kaynaklanıyor.
Son olarak niye yatay ? Bu konuda dikey olması daha iyi olur fikrindeyim. Bir daha denemenizi tavsiye ederim. İlk çalışmanızmış güzel. Photoshop derslerini de incelemenizi tavsiye ederim. Başlarken örnek çalışmalar yapmadan kolay ilerleyemezsiniz.
Balığı küçük lokmalarla yutarsak kolay sindiririz, bir kerede yutmaya çalışırsak boğazımızda kalır. :)

Kolay gelsin.
Photoshop Dersleri

katılıyorum d3niz'e yerleştirmelerde problemler var şöyle söylüyeyim sanki bir acelen varmış bir telaş içerisindeymişin ve o şekilde yapmışın çalışmayı tasarım eceleye gelmemelidir.ama ilkçalışmanızmış o açıdan bakarsak güzel ,ama bizim işimizde yorumlamak :) emeğine sağlık

Rıdvan KAYAHAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.erkaytasarim.com
arkadaşla<r gerekeni sölemişler zaten ama bende ekleyecek olursam daha iyi bi font secimi yapabilirdin. Bide afiş olarak cok mat bi çalışma gibi geldi bana. canlırenklerin renkliliği afişi açmamış. Mat duruyo. Değişik figürler kullanabilirdin .
BAşarılar

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Aynen üsteki arklara katılıyorum.. Ve ilk Deneme için fena olmadıgını söyliyerek.. Bir dahaki deneme çalışmasını ödev ve denemeler formuna açmanızı tavsiye ediyorum ;)

VolkanTEKiN

&#9835;&#9834;&#9834; &#9835;&#9834;&#9834; &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu bir afiş çalışması mı? Yoksa "deneme yapayım bakalım yapabiliyorum mu..." dediniz?