Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm Peri.Bişey sorucam.Bu ödev mi ,yoksa iş mi?Yoksa öylesine bi deneme mi?Bence bayağ iyi olmuş.tebrikler. Belki arabanın arkasına da rez. ve sipariş tlf.larını yazabilirsin.Çünkü arkadan gelen arabalar tlf.nu daha rahat alabilir.
Slm Peri.Bişey sorucam.Bu ödev mi ,yoksa iş mi?Yoksa öylesine bi deneme mi?Bence bayağ iyi olmuş.tebrikler. Belki arabanın arkasına da rez. ve sipariş tlf.larını yazabilirsin.Çünkü arkadan gelen arabalar tlf.nu daha rahat alabilir.
Ancak yasal olarak yasak olan birşeydir arabanın arka tarafını kaplamak Ama ülkemizde hiç uyulmuyor. Dediğiniz doğru ancak şu var bu sebepten dolayı ülkemizde kazalar meydana geliyor.
Ancak yasal olarak yasak olan birşeydir arabanın arka tarafını kaplamak Ama ülkemizde hiç uyulmuyor. Dediğiniz doğru ancak şu var bu sebepten dolayı ülkemizde kazalar meydana geliyor.
arabanın arka tarafının kaplanmasının yasak olduğunu hiç duymadım.eğer öyleyse hiç birşey yapılmamalı.belki egzozdan pizza kokusu çıkartılabilir . zaten bilinçli bir sürücü yanında biri varsa ona der al numarayı diye.yandan num.yı görmesi zor olacağına göre bende arkada yazmasını önerdim sadece...
ben bu araç kaplamasında kafam birşey takıldı araçı kaplarken araçı kendımızmı çızıyoruz yoksa o firma dosya halınde mı verıyor biraz şacma oldu ama sormak iştedim çalışma bende güzel olmuş ellerıne sağlık...