Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk çalışmam yorum lütfen Satranç

antisanat

🌱Yeni Üye🌱
Sizin gibi üstatların yanında konu açmak haddime değil ama yorumlarsanız sevinirim :)

24720_379746219595_679974595_3623374_5383184_n.jpg

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
burda sen ne yaptın photoshop çalışmasımı bu?? nedir?

antisanat

🌱Yeni Üye🌱
Fotoğraf bana ait photoshopta da bi kaç efekt uyguladım makinem kaliteli değildi üstelik fazla da inceleyemedim mekanı direkt çektim ilk aklıma gelen fikirle

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fotograf güzel çekilmiş ama keşke photoshopta oynamasaydın fazla kırmızı çıkmış. yoksa kadraj çok iyi sanırım fotoğrafçı olmak istiyorrsun.
rastgele bol şans...

antisanat

🌱Yeni Üye🌱
resim bölümündeyim fotoğrafa merak saldım biraz teşekkürler yorumun için..

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Koyu/açık dengesi ve yatay/dikey hareketler açısından güzel bir kadraj olmuş diyebilirim.
Damalı zeminin çapraz yatay hareketini kesen satranç taşlarının dikeyliği,
birbirini işaret eden üçgen bir hareket oluşturuyor.
Gözü içerde tutmayı başarmışsınız.
Fakat renk değerleriyle fazla oynamamanızı öneririm.. Mekan ışıklandırması ile çözebilirseniz renk sorununu (photoshopa çok fazla başvurmadan yani) daha mükemmel olur.
Paylaşımlarınızın devamını dilerim :)

ayh2ooo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fotoğraf iyi ama biraz boğucu insan ilk baktığında santranç taşlarını görüyor ortam karnlık sonra o taşalrın sonradan yerleştirildiğini görüyor ayrıca makro çekimlerde bütün alana odaklanmaz tek nesne veya o nesnenin çevresi ilgi cekici olmalıdır taşları sonrada ps ile mi ekledin ?

antisanat

🌱Yeni Üye🌱
Koyu/açık dengesi ve yatay/dikey hareketler açısından güzel bir kadraj olmuş diyebilirim.
Damalı zeminin çapraz yatay hareketini kesen satranç taşlarının dikeyliği,
birbirini işaret eden üçgen bir hareket oluşturuyor.
Gözü içerde tutmayı başarmışsınız.
Fakat renk değerleriyle fazla oynamamanızı öneririm.. Mekan ışıklandırması ile çözebilirseniz renk sorununu (photoshopa çok fazla başvurmadan yani) daha mükemmel olur.
Paylaşımlarınızın devamını dilerim :)

Teşekkürler genel düşünce renk ayarlarıyla ilgili yaptığım hatayı photoshopun dozajını fazla kaçırdığımı gösteriyor bundan sonra dikkat ederim fakat fotoğraf makinem düşük olduğu için bu yola başvurdum galiba :) teşekkürler...

fotoğraf iyi ama biraz boğucu insan ilk baktığında santranç taşlarını görüyor ortam karnlık sonra o taşalrın sonradan yerleştirildiğini görüyor ayrıca makro çekimlerde bütün alana odaklanmaz tek nesne veya o nesnenin çevresi ilgi cekici olmalıdır taşları sonrada ps ile mi ekledin ?

Teşekkürler taşlar montaj değildir makro çekim sayılır mı bu bilemiyorum ama büyük bir satranç tahtasından çektim :)

bu da fotoğrafın orijinal hali..