Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk gölge çalışmam lütfen yorum

melismelis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
glgelifp5.jpg

pshopta ilk golge calismam daha once hic denememistim fazlada ozenmedim acikcasi yorum yaparsniz sevinirim

arkadaşlar biri bişi sölesin :(

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Digital paint - Dijital çizimler sabır gerektirir.
Sabırlı olmalısınızki sunuma hazırlanılan görsel o kadar çekici olsun.
Nasıl çizerken ve boyarken sabırlı oluyorsanız aynı şekilde buradada sabırlı olmalısınız .
Benim düşüncem ilk çalışmanızmış buna göre yorum yapıyorum çok kötü bir görsel değil ancak daha baya bir çalışmanız gerekmekte...

Saygılarımla.

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
biraz daha detay gerekiyor sanki. eline sağlık :)

serkanekin

🌱Yeni Üye🌱
elinde bir model olursa görsellik adına daha iyi fikirler elde edebilirsin. ışık-gölge geçişlerine dikkat etmen gerekli. burada tonlama pek uyumlu değil. anatomi bilgisi de gerekli. bu listenin başına birde sabır eklemek gerekli
iyi çalışmalar

photoshop47

🌱Yeni Üye🌱
Biraz Daha Çalışabilirsin Üzerine Emeğine Sağlık GüzeL OLmuş

Moderatör tarafında düzenlendi:

sin goat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk çalışmaya göre fena değil.Ancak şunlarıda belirtiyim tonlar arası geçişlerin çok sert olmuş.Geçişler daha yumuşak tonlamalar daha homojen olmalı.Birde tonlama çok manoton.Koyu alanlara, gölgelere biraz daha girersen daha güzel olur resim monotonluktan kurtulur.Bunları daha detaylı görmek için iyi ışık alan bir yerde canlı modelden çalış kendini daha iyi geliştirirsin..

Batuhi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Biraz daha calısırsan daha guzelını de yaparsın ... :)

melismelis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlar için teşk.ler arklar ama dediim gibi aslında gölgelendirmenin nası yapıldıgını bile bilmiorum p.shopta :D yapmaya calıstım işte tşkler

iletişimci

🌱Yeni Üye🌱
hiç detay yok detaylara daha çok dikkat edersen daha başarılı şeyler ortaya koyabilirsin

esra karakuş

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
biraz daha çalışman gerek gölge her yere aynı düşmüş açı farkı olmalı

melismelis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında arklar p.shopta gölgelendirmeyi nası yapacağım konusunda bana yardım edebilicek biri varsa cok sevinirim:)

mer_ix

🌱Yeni Üye🌱
layer in üzerine çift tıkladığın zaman panel açılacak, en üstte drop shadow a tıkla ve oradaki ayarları dene ve resminde de göreceksin zaten gölgeyi kendine göre ayarla kolay gelsin.umarım yardımcı olmuşumdur.:)

melismelis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merix teşk. ederim ama benm demek istediğim gölge o diil :)

sin goat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk önce kullanıcağınız renk tonlarını belirleyip sayfanıza ufak numunelerini alın sonra fırçanızın boyutunu ve yumuşaklığını gerekirse opacitysini ayarlayıp başlayın..ilk önce tek renk atın sonra gerekli yerleri geçişlere dikkat ederek detaylandırın..Resim şeklini aldığında koyu alanlara girmek için burn tool açık alanlara girmek için dodge tool aracını kullanın burda geçişleri iyi ayarlamak için fırça ayarlarını uygun yapmak önemlidir..Opacityi düşürmenizi tavsiye ederim..Genel anlamda böyle yapılır gerisi sizin yaratıcılığınıza,gözlem ve resim yeteneğinize Photoshop hakimiyetinize kalmış..

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla ben çalışmdan bişi anlamadım...