Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk insert denemem

bayramadim

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar
herhangi bir corel dersi yada kursu görmedim amatörüm ve grafiker değilim sadece kendi mağazamda yapacağımız kampanyanın hazırlığını yaptım ilk defa corel kullanıyorum takıldığım yerlerde grafikerler.net sitemizden dersler kısmından arayıp isteğimi uyguladım

baştan şunu söylemek istiyorum ben fotoğraf çekmeyi ve bilgisayar üzerinden birşeyler yapmayı seviyorum ve hobi olarak görüyorum bu yüzden böyle bir çalışma yapmak istedim yoksa grafiker arkadaşlarıma saygı duyuyorum ve mesleklerinde gözüm yok :):)

bazı taşmalar ve simetri hataları var fiyatlarda bunlar değil tabi :)
ben sabırsızlandım ve sizlerin beğenisine sundum eleştiri ve yorumlarını bekliyorum
teşekkürler...

öFg

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Beyefendi, 2-3 defa photoshop, corel açıp kapatmak belli ki sizi de birşeyler hazırlamaya sürüklemiş. Fakat bilmeniz gerekir ki önemli olan resimleri, yazıları oraya yerleştirmek değildir. Önemli olan; renk uyumu, kompozisyon, denge, oran-orantı, tipografi vs... dir. Bunların doğru kullanımı "İyi Tasarımı" oluşturur. Tabi ki bunları doğru kullanmak, eğitim ve tecrübe ister. Bu da "EMEK"tir.
Bu ülkede herkes, sorumlu olduğu işi yapmadıkça herhangi bir ilerleme sağlanamaz. Tasarımcılık çoğu kişiye göre boş iştir. Bu yüzden tasarıma para vermek o kişilerin zoruna gider. Bu da onları farklı arayışlara sokar.
"Kendin Pişir Kendin Ye" misali değildir tasarım.

Sizin tasarımınıza gelince, olması gerektiği gibi olmuş işte. Hayırlı İşler...

sweetsoul76

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşımızın hevesini kırmayalım :)

Dostum çalışmana gelince..Son derece amatör bir çalışma çıkarmışsın ama tabii bu senin henüz yeni olman dolayısıyla böyle.Daha çok yol katetmen gerekiyor çalışmalarının iyi olması için.Yine de heves etmişsin madem bu işe o zaman peşinden koş.Bol bol incele,araştır,örneklere bak ve program öğren.Naçizane tavsiyem budur.Biz de bu yolardan geçtik.Sen de istiyorsan zamanla amatörlüğü aşacak ve bu örneğe kendin de çok güleceksin :)

Başarılar dilerim..

bayramadim

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşımızın hevesini kırmayalım :)

Dostum çalışmana gelince..Son derece amatör bir çalışma çıkarmışsın ama tabii bu senin henüz yeni olman dolayısıyla böyle.Daha çok yol katetmen gerekiyor çalışmalarının iyi olması için.Yine de heves etmişsin madem bu işe o zaman peşinden koş.Bol bol incele,araştır,örneklere bak ve program öğren.Naçizane tavsiyem budur.Biz de bu yolardan geçtik.Sen de istiyorsan zamanla amatörlüğü aşacak ve bu örneğe kendin de çok güleceksin :)

Başarılar dilerim..

yapıcı eleştirileriniz için çok teşekkür ederim

bayramadim

🌱Yeni Üye🌱
Beyefendi, 2-3 defa photoshop, corel açıp kapatmak belli ki sizi de birşeyler hazırlamaya sürüklemiş. Fakat bilmeniz gerekir ki önemli olan resimleri, yazıları oraya yerleştirmek değildir. Önemli olan; renk uyumu, kompozisyon, denge, oran-orantı, tipografi vs... dir. Bunların doğru kullanımı "İyi Tasarımı" oluşturur. Tabi ki bunları doğru kullanmak, eğitim ve tecrübe ister. Bu da "EMEK"tir.
Bu ülkede herkes, sorumlu olduğu işi yapmadıkça herhangi bir ilerleme sağlanamaz. Tasarımcılık çoğu kişiye göre boş iştir. Bu yüzden tasarıma para vermek o kişilerin zoruna gider. Bu da onları farklı arayışlara sokar.
"Kendin Pişir Kendin Ye" misali değildir tasarım.

Sizin tasarımınıza gelince, olması gerektiği gibi olmuş işte. Hayırlı İşler...

yukarıda şunu yazmışım
baştan şunu söylemek istiyorum ben fotoğraf çekmeyi ve bilgisayar üzerinden birşeyler yapmayı seviyorum ve hobi olarak görüyorum bu yüzden böyle bir çalışma yapmak istedim yoksa grafiker arkadaşlarıma saygı duyuyorum ve mesleklerinde gözüm yok

benim fotoğraf çekme hevesim ve bilgisayar hevesim var ve hobi olarak görüyorum orda yazdığım gibi zaten kimsenin işinde parasında gözüm yok
bu iş baskıya gitmeden önce matbaya değil yine ajansımıza gidecek ve ben yine para ödeyecem parayla alakalı yapılmış bir hareket değil
kaldiki grafiker arkadaşlara saygı duydugumuda yazmısım tabi siz nasıl anlarsanız.....

mertayik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sizin gibi hobi olarak yapan arkadaslar icin guzel olmus profesyonel acidan yoruma bile gerek yok dekupe olayina hic gimemisin belli :) cok kirici elestirilere gerek yok gelistirilebilir.

bayramadim

🌱Yeni Üye🌱
sizin gibi hobi olarak yapan arkadaslar icin guzel olmus profesyonel acidan yoruma bile gerek yok dekupe olayina hic gimemisin belli :) cok kirici elestirilere gerek yok gelistirilebilir.

teşekkür ediyorum
profesyonel açıdan değerlendirirseniz zaten sınıfta kalacağımı bende biliyorum :)
buraya attığım resimden sonra dekupe yaptım :)

cheri

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar
herhangi bir corel dersi yada kursu görmedim amatörüm ve grafiker değilim sadece kendi mağazamda yapacağımız kampanyanın hazırlığını yaptım ilk defa corel kullanıyorum takıldığım yerlerde grafikerler.net sitemizden dersler kısmından arayıp isteğimi uyguladım

baştan şunu söylemek istiyorum ben fotoğraf çekmeyi ve bilgisayar üzerinden birşeyler yapmayı seviyorum ve hobi olarak görüyorum bu yüzden böyle bir çalışma yapmak istedim yoksa grafiker arkadaşlarıma saygı duyuyorum ve mesleklerinde gözüm yok :):)

bazı taşmalar ve simetri hataları var fiyatlarda bunlar değil tabi :)
ben sabırsızlandım ve sizlerin beğenisine sundum eleştiri ve yorumlarını bekliyorum
teşekkürler...

Grafikerlikte gözün olsa bile sende ışık yok :D o başlıktaki fontlar öylemi olur ya :D :D

Ahmet Gezer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ahmetgezer.net
cheri sen nasıl bir andavalsın yahu ne biçim yorum o 300 yıllık grafik üstadı mısın sen? Grafikerler analarının karnından mesleki bilgiyle mi doğuyor? formun içinde meslek olarak yapan bir sürü gereksiz adam var sen kalkmışsın bu benim hobim diyen belli ki yaptığı işi burada sergileyerek doğruluğunu ölçmek isteyen adama saçma sapan yorum yapmışsın adabı var herşeyin bu nedir ya.

cheri

🌱Yeni Üye🌱
cheri sen nasıl bir andavalsın yahu ne biçim yorum o 300 yıllık grafik üstadı mısın sen? Grafikerler analarının karnından mesleki bilgiyle mi doğuyor? formun içinde meslek olarak yapan bir sürü gereksiz adam var sen kalkmışsın bu benim hobim diyen belli ki yaptığı işi burada sergileyerek doğruluğunu ölçmek isteyen adama saçma sapan yorum yapmışsın adabı var herşeyin bu nedir ya.

sanane :) herkesin bi karakteri var üslubu var biz böyleyiz laf direk söylenirz bizde, öyle dolambaç yapılmaz, zaten bu kardeşte düzceli o bilir bizi, bu arada andaval demişsin ya o laflar güzel laflardır esirgeme kimseden gerçek hayattada kullan bu kelimeyide sonra ............

Ahmet Gezer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ahmetgezer.net
Lafı direk söylemekle çok bilmişlik arasında çok fark var, onun ve senin nereli olduğun filan beni ilgilendirmiyor gördüğüm kadarı ile meslek ile uzaktan yakından alakası olmayan birisin biz insanları bu işe teşvik ederken alaycı bir tavır yerine cesaretlendirici doğru ve yanlış uygulamaları göstererek kariyerlerinde iyi işler yapmaları çabasında bulunuyoruz. Zihin bulanıklığı yapma insanlara.

Bu arada noktaları sakla lazım olur birgün biyerde bol keseden saçma.

cheri

🌱Yeni Üye🌱
tamam ben ilk yorumumda ağır konuştum biliyorum, meslekle ilgim alakam bilgim var şüphen olmasın, bu muabbette uzamasın... noktalar konusunda gerçekten ciddiyim gerçek hayattada kullan