Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk işim için logo tasarımım

prenseskoz

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar, bu benim ilk ciddi işim. ancak firma sahibi daha janjanlı daha renkli olsun der. referans, kozmetik firması olduğu için daha da renkli olmasını istiyor. yorumlarınızı bekliyorum.

jKt7Z.jpg

CCCuNNeyTTT

🌱Yeni Üye🌱
gri kırmızı tonları değilde daha canlı renkler kullanabilirsin. Lila gibi majenta gibi R harfinide daha estetik bi font da yazarsan daha basarılı olur die düşünüyorum

prenseskoz

🌱Yeni Üye🌱
sağol, önerebileceğin bir font var mı? mesela dafont sitesinden bulabileceğim ya da sizin paylaşabileceğiniz bir font.

CCCuNNeyTTT

🌱Yeni Üye🌱
ya isim olarak aklıma gelen yok ama el yazısı fontlarını deneyebilirsin

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Logoda kabartma efektleri kullanılmasa daha doğru olur. Şuan bu logo 2 renk değil mesela kabartma efektleri yüzünden. Ve o alttaki sim gibi materyal de uygun değil. Müşterinize kullanı açısından zorluk çıkarır. Yerli yabancı ünlü kozmetik markalarının logolarını incelemenizi öneririm... Üzerinde daha baya çalışmanız lazım...

prenseskoz

🌱Yeni Üye🌱
evet photoshop da yapıldı zaten ben başka bir program kullanamıyorum. iş bana ürün resim decupeleri için geldi zaten, logo sonradan çıktı.

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Logo tasarımları için photoshopun uygun olduğunu düşünmüyorum. Bu nedenle çok yakın zamanda vektör tabanlı bir programa başlaman iyi olacaktır.

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Logoda kabartma efektleri kullanılmasa daha doğru olur. Şuan bu logo 2 renk değil mesela kabartma efektleri yüzünden. Ve o alttaki sim gibi materyal de uygun değil. Müşterinize kullanı açısından zorluk çıkarır. Yerli yabancı ünlü kozmetik markalarının logolarını incelemenizi öneririm... Üzerinde daha baya çalışmanız lazım...

Arkadaşıma aynen katılıyorum..

prenseskoz

🌱Yeni Üye🌱
bu işler için bahsettiğiniz vektörel tabanlı program için, coreldraw12 uygun mudur? Bu arada yorum yapan tüm arkadaşlara minnettarım.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
bu işler için bahsettiğiniz vektörel tabanlı program için, coreldraw12 uygun mudur? Bu arada yorum yapan tüm arkadaşlara minnettarım.

Evet CorelDraw ya da Adobe Illustrator programını seçebilirsiniz.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
birde logo nedir, ne işe yarar gibi sorular sormakta fayda var

emremutu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
lütfen yanlış anlamayın ama püskürtmeler paintte yapılmış gibi duruyor.Bence onlar olmasa daha iyi olur.İyi çalışmalar

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Freehand'den uzak durun

coreldraw ve freehand'i öneririm vektörel bazlı çizimler için.

Freehand'e başlamayın sakın! yalan olmasın ama (bildiğim) en az 5 senedir Adobe freehand'e en ufak bir iyileştirme bile uygulamadı. O program dünyadan kalkacak. Öyle veya böyle... Artık freehand kullanan arkadaşlar bırakmalılar en kısa zamanda. Henüz vektörel program bilmeyenlere de Adobe Illustrator, Corel Draw ve Açık kaynak kodlu bir yazılım (türkçesi beleş) olan Inkspace'i kullanmalarını öneririm. Bu üç programın birbirlerine göre avantaj ve dez avantajları olabilir, biri diğerinden iyi olabilir. O ayrı bir tartışma konusu. Ama önemli olan üçünün de bir şekilde güncelleniyor olması.

Aslolan bunların herhangi birinde uzman olup diğerlerini de başınız sıkştığı zaman işi kurtaracak kadar bilmektir bence...