Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Kartvizit Tasarımım Kitle Bilişim

DorlioN26

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar ilk kartvizit tasarımım ön kısmında logo çalışmam arka tarafta yerel bir sitenin kartvizit ve logo çalışması. Olumlu olumsuz aydınlatıcı fikirlerinizi bekliyorum. İyi çalışmalar.

8143.jpg

8150.jpg

Benzer konular

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Öncelikle o logoda uyguladığın efektlerden kurtulmanı ve o font kurumsal değilse değiştirmeni öneririm.
Ayrıca adres ve iletişim bilgileri olacak heralde...

DorlioN26

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle ilginize teşekkür ederim kartvizitin ön kızmının son hali aşağıdaki gibidir.

8642.jpg

Dracan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eline sağlık kardeşim.Öncelikle ilk çalışmana göre oldukça başarılı bence.Çalışma yapmadan önce,yapacağın çalışmayla ilgili birkaç örnek incelemeni tavsiye ederim.Kim nasıl yapmış sıkısıkıya bir incele.Çok daha güzel sonuçlar ortaya çıkacak göreceksin.Yazılarda daha küçük fontlar kullanırsan çok iyi olur.

DorlioN26

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim Dracan. Bu konuda diğer firmalarla ilgili örnekleri inceledim. Hem firma hemde internet sitesi logolarını da ben yaptım ve beğenildi ancak yeni ve geliştirici fikirlerle karşılaşabileceğimi bildiğim için sizlere danışmak istedim. Bir de edindiğim bilgiye göre 12 puntodan düşük puntolar baskıda görünmüyormuş. O yüzden büyüklükleri o şekilde oldu.

qraphcer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim Dracan. Bu konuda diğer firmalarla ilgili örnekleri inceledim. Hem firma hemde internet sitesi logolarını da ben yaptım ve beğenildi ancak yeni ve geliştirici fikirlerle karşılaşabileceğimi bildiğim için sizlere danışmak istedim. Bir de edindiğim bilgiye göre 12 puntodan düşük puntolar baskıda görünmüyormuş. O yüzden büyüklükleri o şekilde oldu.

12 puntodan aşşağısı baskıda görünmüyo diyen kimse sana git ona deki. " Arkadaşım sen bu işi bırak " Bana göre kartvizit boyutu 6 punto olmalı ;)