Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Katalog Çalışmam

Berkay92

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar,

Bu işte biraz yeni sayılırım, yaklaşık 9 aydır bu işle uğraşıyorum. Ve bir yazılım firmasında çalışıyorum. Yaptığım ilk katalog çalışmasıdır, sizlerle paylaşmak görüşlerinizi almak istedim.

Eleştiri, beğeni, eklemek istediğiniz, şunu yapsaydın daha iyi olurdu dediğiniz bir yer varsa lütfen belirtin. Eksiklerimizi göre göre daha iyi şeyler çıkartabiliriz diye düşünüyorum. Hepinize iyi çalışmalar.

https://www.imageto.org/images/0uBd.jpg

Son düzenleme:

aykut55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam, güzel çalışma. Fakat zemin siyah olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Web adreslerini yan yana koyabilirsin, aralarına da ufak bir yuvarlak (birbirinden ayırmak için). Bunlar dışında güzel :)

Başarılarının devamını dilerim.

Berkay92

🌱Yeni Üye🌱
Yorumun için teşekkürler.

Siyah zemin benim de daha çok hoşuma gitmişti fakat müşteri böyle olmasını istedi, yapacak bir şey yoktu yani :D
Web adresleri konusunda haklı olabilirsin fakat alt bölümü komple yazı ile doldurmak istemedim.

Yine de görüşün için teşekkürler, diğer çalışmalarımda dikkate alacağım.

bytgrfk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğinize sağlık gayet şık görünüyor sadece ortadaki bileziğin gölgesini biraz daha daraltırsanız daha hoş olacak dikkatli bakarsan dumanımsı kirli bir karartı gözü tırmalıyor

Berkay92

🌱Yeni Üye🌱
emeğinize sağlık gayet şık görünüyor sadece ortadaki bileziğin gölgesini biraz daha daraltırsanız daha hoş olacak dikkatli bakarsan dumanımsı kirli bir karartı gözü tırmalıyor

Evet haklısın orayı daha koyu yapıp biraz küçültseymişim daha iyi olurmuş.
Yorumun için teşekkürler.