Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Konum kendi kart tasarımım...

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar arkadaşlar kartımı bu şekilde 40 adet çıkarttım ama bir iki değişiklik daha yapacağım eleştirilerinizi beklerim. Alt tabana yakın dallarda bir düzlük var o problem benden kaynaklıdır düzelecektir

Son düzenleme:

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
eray mutlu olayını iki harf seklınde logolastır ve sayfa ile yatay çalış kolay gelsin

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Böyle cevap emir gibi oluyor yanlış mı yaptım acaba diyorum. :)

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Keşke daha çok yorum yapılsa :S

kubrakoyn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cok kaliteli bir çalısma olmus eline saglık..

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim... ama kötüde diyemem...sadece brush gölgeleri çok yorucu ve fontu begenmedim oynarsan dahagüzl birşey elde edeceğine inanıyorm...
eline sağlık

siyahpusula

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba
fontu pek beğenmedim... daha ince bir font kullansanız ve kartınızı yataylaştırsanız,
eray mutlu birleşik de yazılabilir aslında farklı renkler kullanılacaksa bu size bir logo kazandırır... ve de eray mutlu'nun altındaki Grafik Tasarım ve Network yazılarını dışarıya taşmayacak çok içeride kalmayacak şekilde bloglayabilirsiniz. ya da ikisini yan yana alabilirsiniz... o brushların gölgelerinide biraz azalttınız mı ve Yenilik adına herşey sloganınızın ilk tırnağını içeriye bakacak şekilde çevirdiniz mi....
inanın cümleyi toplayamadım:)

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkdaşlar değerli yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim. Brushın gölgesini indirmek fikri gerçektende çok cazip geldi birde eraymutlu şeklinde yazmakta sizin yorumlarınıza kadar :D neden aklıma gelmemiş çok merak ediyorum bitişik olma kısmı :D Tekrar teşkkürler

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
merhaba eray arkadaşım, İlk önce ben güzel bir logo yap derim kendine. Yahut sadece fontla bitirmek istiyorsan başka bir font kullan ve soy isim kalın olsun. güzel bir el yazısı olabilir ama klasik değil çok farklı olacak bunuda tabiki araştırman gerecek =). Ve ondan sonra ise kartvizit konusunda ne kadar sade olursa o kadar iyi olur derim, zemin beyaz üzerinede koyu renklerle bitirebilirsin. Yada illaki zemin siyah gibi koyu renkler olacak diyorsan üzerine kullanacağın renkler açık olsun derim (beyaz,açık gri vb.). Telefon mail adres yazan kısım ise çok sade güzel bir fontla yazabilirsin. Kartviziti de dik değil yan kullan bence ve son olarak yazıları çok kenarlara yakın yapma derim hoş dumrmuyor =).

(BU KADAR UZUN YAZDIM KESİNLİKLE YANLIS ANLAMA EMİR FİLAN DEĞİL BEN SADECE FİKİRLERİMİ GÖRÜŞLERİMİ PAYLAŞTIM) Saygılar...

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fikirlerin için çok teşkkür ederim belki kendi tasarımımda uygulamasam bile ileride mutlka uygularım vede dikkat ederim bunlara. Önemli şeyler bunlar sonuçta. Logo oalyında bir arkadaşın deidği gibi birleştirmeyi yapamya çalışacağım. El yazılarda bana nedense çok klasik geliyor bu yüzden böyle bir şey tercih ettim. Birde nedense kartvizitin çıktısınıaldığımda buradan çok daha hoş bir görüntü elde etmiştim.

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
=) anladım. Peki bir şey sormak istiyorum ne zamandır bu işi yapıyorsunuz ?

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha yeni İş kur kursunu bitirdim. hevesim vardı sadece iş oalrak yeni başladım sayılır. Bu hafta sonu bakalım iş falana rayarak başlayacağım bir şeylere

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Anladım. Yeni olmanıza, bu işe yeni atılmanıza göre çok iyisiniz :). Fakat ben bir firmaya başlayıp orada kendinizi iyice geliştirin pekiştirin derim. İnanın ki çok ama çok öğrenilecek şey var. Başarılar...

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Biliyorum bu y-üzden sınavlarımın bitmesini bekliyorum. Umarım bir işe girebilirim. Ayrıca yorumlarınız için çok teşkkürler.

Son düzenleme:

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu arada logom ile tavsiye edilen bilgilere gelince.

Benim bu yolda büyük amaçlarım var tanınmış bir isim olmak belli bir çevrede de olsa. Bu yüzden ismimim heryerde geçmesi önemli ve EM harflerinden logo yapmak yerine direk olarak eraymutlu ismini kullanmak daha mantıklı geldi. El yazısı ile logo oluşturmak tavsiyelerine gelince. Sizlerde iki türlü logo yapın biri el yazısı olsun diğeri arial olsun. bilgisayarda sayfa değiştirip tekrar geri geldiğinizde direk olarak dikkatinizi çekecek vede her baktığınızda okuyacağınız yazı arial yazısı olacaktır okunaklı olduğu için. Bu sebepten doalyı akılda kalıcık vede dikkat çekicilik bakımından logomun yazı tipi vede isims oyisimden oluşması daha çok hoşuma gidiyor.

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
şimdi font acısından benim el yazısı dediğim klasık değil cok ama cok farklı bir el yazısı olacak. Ve akılda kalma acısından ise arial gibi fontlar klasik fontlar yani her yerde goruyoruz. Bunu sizde biliyorsunuz. Akılda kalıcı olmaz yani ve ilk bakıldığında insan logo hani nerde der. O yuzden farklı dikkat cekici bir font kullanmanızı tavsiye ederim. Ve em diye de kullanmanızı onermiyorum acıkcası :). Saygılar... Hoşcakalın...