Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu benim bi arkadaşımın forum sitesi için yaptığım logo çalışmam sitenin adı "zamanla" olduğu için bu tarz bir şey düşündüm.başlıkta da belirttiğim gibi bu benim ilk logo çalışmam yorumlarınız ve önerileriniz benim için çok önemli..şimdiden teşekkür ederim
fontlar bırbırıne uymamıs sankı gıbı geldı bana ayrıca yansımalar artık cok baydı bence gorunumden daha cok bence basıt ve anlamlı seyler yapmalısın logoda bıde bu headersa gırıyo yanlıs bolume actın sanıırm
yorumun için teşekkür ederim.yansımalarla ilgili düşünceni dikkata alacam.ayrıca fontlarda uyuşmazlık sanırım ".Net" yazısının fontundan kaynaklanıyor...logo bölümünde buna benzer konular olduğu için bende buraya açtım.eğer yanlış yere açtıysam konuyu özür dilerim
ilk logo çalışmam demişsin eğer ilkse bu çok iyi )
ama arkadaşın dediği doğru her yazıda farklı bi karakter uygulamışsın yerine göre buda olur tabi ama genelde karışıklıktan çok sadeliğe çalış bence ( diyorum ama bende çok severim karışık ve cıvıl cıvıl çalışmaları