Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ilk logo ve carel calişmam

tuannam

🌱Yeni Üye🌱
z304lanlogo.jpg

Yorumlarınızı bekliyorum

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Geliştirilebilir ama gözlemlemeyi, bolca eskiz yapmayı ve bolca programı kurcalamayı unutma..Kolay gelsin.

tuannam

🌱Yeni Üye🌱
Tesekkürederim hocam tabiki ögrenmek icin elimden geleni yapacagım zaman güzel çalişmalar çıracagım

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tesekkürederim hocam tabiki ögrenmek icin elimden geleni yapacagım zaman güzel çalişmalar çıracagım

Hoca yada eğitmen değilim. Forumun ana sayfasında da birçok konu, birçok örnek ve başlık var..

Hoşgeldin.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Gözüme en hoş görünen sağ üstteki oldu ama T harfinin çizgisi Z den çıkmış sırıtıyo orada biraz :) Zılan ticareti düz bir fontlada yazabilirdin ve ticaretin İ harfinin noktasını unutmuşsun.. sol alttaki hariç diğer z ve t harfini biyerden mi kestin çünkü kırık kırık duruyo bana mı öyle geldi ? sol alttaki çalışmayada ilk bakıldığında Z İ olarak okunuyor T ye pek benzememiş ve zılan ticaret yazısıyla yapışmış.. Gri, turuncu, siyah uyumunu sevdim..
başlangıç olarak güzel emeğine sağlık..

tuannam

🌱Yeni Üye🌱
niLqün.672 Yorumun ve tavsiyelerin için tsk ben hiç farkında degilim i harlerinin noktalarını ama ilk calmam için bukadar hata olması normal öyledeğilmi :) hersey zamanla oturacaktır insallah...

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Tabi ki normal gittikçe düzelecektir ama dikkatli olmayı daha en başından kendine ilke edin anca öyle daha hızlı ilerleyebiliyosun bu benim içinde geçerli bende henüz öğrenciyim :) başarılar..

tuannam

🌱Yeni Üye🌱
tekrar tesekkürler nilgün kulaıma küpe olarak ayarladım szlerini :)

bassbasar

🌱Yeni Üye🌱
zilan ticaret yazısı insanda biraz cafe hissi uyandırıyor bence daha düz ve ciddi bir font seçerek bu sorunu halledebilirsin. sonuçta ticaret firmalarından en büyük beklenti ciddiyettir. bunun için büyük ticaret firmalarının logolarını inceleybilirsin.
emeğine sağlık.