tüm model başlangıçları box,yinede başlangıç için başarılı, vray etkisini göremedim, kurslar sadece başlangıcı hızlandırıyor, sizin oldum demeniz için en az 6 ay hergün render almanız gerekir, yetenek varsa, bu süre kısalabilir, kurs yerine 33 TL'ye bir max kitabı ve kurgu kitabı almış olsaydın, kendi başına daha iyi işler çıkarabiliceğini düşünüyorum, bahsedildiği gibi 3D Program öğrenmek çok zor değil, piyasada çok zor bir program lafını, kulaktan kulağa reklam aracı olarak kullanıldığını düşünüyorum, neticede DNA şifresi çözmüyoruz, bir kitap ve okuma yazması olan herkez bu işi öğrenebiliyor, sen yeterki daha iyisini yapabilirim dersen gerisi geliyor, ayrıca kendi fikrim, yaptığın çalışmaları hiç kimseye beğendirmeye çalışma yada beğendirmek zorunda değilsin, hiç önemli değil, hiç kimse beğenmesin, yaptığın işi kendin beğeniyorsan, her işde başarılı olursun, ben müşteriyim bu oda karanlık derim, sen bana göre aydınlık dersin, %80 bu işe verdiğin emek, sabır, değer değil, %80 sunum önemli, her işde yaptığın işin arkasında durursan, o işi alan biri çıkar.