Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk max-vray çalışmam..beğenilerinize sunuyorum..

ozgezngn

🌱Yeni Üye🌱
devam ettiğim kurs daha yeni bitti ve bunlar benim ilk çalışmalarım umarım beğenirsiniz..yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

otel3.jpg

otel1.jpg

otel2.jpg

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğine sağlık hoş duruyor :)

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yeni olduğun için yoruma ihtiyacın var sanıım.birkere dışarıda bu kadar ışık varken oda böyle karanlık olmaz.karanlık ortam hatalarını biraz olsun saklamış.perde yapmayı unutmuşsun.pencere kolonları çok ince .ışıkta yansıma veren hiçbir nesne yok.yatağın üzerindeki örtü ise örtü gibi durmuyor.örtüyü modelledikten sonra bu tür efektler için ojenin daha fazla poligona sahip olması gerekir.obje burada kırışabilecek bile yeterli poligon bulamamış.
max dış dünyanın bir taklidinin uyarlandığı programdır.o yüzden bunlara dikkat etmelisin. umarım eleştirilerim yardımcı olur.çünkü amacım seni yermek değil hatalarını görmen için bu arada bayramın da kutlu olsun slmlar

eomercharush

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten de oda içi ışığın artması lazım, bu şekilde sanki dış mekan olarak atadığın resim projektörle karanlık bir odada duvara yansıtılmış gbi duruyor.. en kısa yol olarak bir omni ışığı daha ekleyip sahneye, sağ tık - "ambiament only" seçeneğini aktifleştirip değerini 0,3 veya 0,4 olarak ayarlamanı tavsiye ederim.. iyi çalışmalar.

trilogy

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar genel olarak doğru yorumlamışlar. Artı olarak ekleyebileceğim yatak örtüsünde hiçbir zaman böyle bir kırışıklık olmaz. gölge bu kadar sert olmamalı. gölgeyi yumuşatmak için direct light kullanıyorsan eğer vray shadow parametre alanındaki area shadowu işaretle uvw değerlerini yükselt. Oda karanlığını aydınlatman için color mapping alanından dark multiplier değerini yükseltmelisin.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
tüm model başlangıçları box,yinede başlangıç için başarılı, vray etkisini göremedim, kurslar sadece başlangıcı hızlandırıyor, sizin oldum demeniz için en az 6 ay hergün render almanız gerekir, yetenek varsa, bu süre kısalabilir, kurs yerine 33 TL'ye bir max kitabı ve kurgu kitabı almış olsaydın, kendi başına daha iyi işler çıkarabiliceğini düşünüyorum, bahsedildiği gibi 3D Program öğrenmek çok zor değil, piyasada çok zor bir program lafını, kulaktan kulağa reklam aracı olarak kullanıldığını düşünüyorum, neticede DNA şifresi çözmüyoruz, bir kitap ve okuma yazması olan herkez bu işi öğrenebiliyor, sen yeterki daha iyisini yapabilirim dersen gerisi geliyor, ayrıca kendi fikrim, yaptığın çalışmaları hiç kimseye beğendirmeye çalışma yada beğendirmek zorunda değilsin, hiç önemli değil, hiç kimse beğenmesin, yaptığın işi kendin beğeniyorsan, her işde başarılı olursun, ben müşteriyim bu oda karanlık derim, sen bana göre aydınlık dersin, %80 bu işe verdiğin emek, sabır, değer değil, %80 sunum önemli, her işde yaptığın işin arkasında durursan, o işi alan biri çıkar.