Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk tasarımım grafikerler.net adına yorumlarınızı bekliyorum

Prolex1903

🌱Yeni Üye🌱
İlk önce ben bugün kayıt yaptırdım, ve ilk resmimi tam şimdi yaptım resmi atıyorum hani sen yapmadın felan diyenler olursa yaparken resminide çektim.

İyi-Kötü yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

Benzer konular

uguralemdar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Resime büyük bi şekilde bakamıyorum ama küçük şekli pek bişey ifade etmiyor gibime geldi bende yeniyim ama ne biliyim .. Ben pek bişey söyleyemicem..

Son düzenleme:

Prolex1903

🌱Yeni Üye🌱
Benim şu an ilk çalışmamdı ben ona göre bir yorum istedim,
yani ben bu işi 2 3 aydır yapıyo olsam ama ilk yani :D

Soj

🌱Yeni Üye🌱
Arka plandaki ızgara gereksiz karamaşaya sebep olmuş, gerek duruş gerekse görsel olarak olmamış.
Resmin genelinde bir transparanlık var. Ön planda tutmak istediğiniz nesneler her zaman diğerlerinden net ve çarpıcı olmalı. Mesela kuru kafa görseli. Logo boyutlandırması yaparken biraz yassılaştırmışsınız. Boyutlandırmayı shift kullanarak uygulayın ki eşit olsun.
Yeni olduğunuz için normaldir tabi bu sonuçlar, daha iyisini yapabilirsiniz. Başarılar.

Prolex1903

🌱Yeni Üye🌱
Arka plandaki ızgara gereksiz karamaşaya sebep olmuş, gerek duruş gerekse görsel olarak olmamış.
Resmin genelinde bir transparanlık var. Ön planda tutmak istediğiniz nesneler her zaman diğerlerinden net ve çarpıcı olmalı. Mesela kuru kafa görseli. Logo boyutlandırması yaparken biraz yassılaştırmışsınız. Boyutlandırmayı shift kullanarak uygulayın ki eşit olsun.
Yeni olduğunuz için normaldir tabi bu sonuçlar, daha iyisini yapabilirsiniz. Başarılar.

Arkadaki ızgara'yı logonun arkası boş durmasın diye yaptım , görüşlerini değerlendirip güzel resimler yapmaya çalışacağım yorumun için teşekkürler.