Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllustrasyon Bira

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Coreldraw X3'de mesh tool ile yaptım.

birat.jpg

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bende biradan çok meyve suyu hissi uyandırdı Sanırım renklerin ton değerlerinin açık olmasından kaynaklandı diye düşünüyorum. Ama bardağın formatı gerçekten çok başarılı.
Emeğine sağlık ablacım.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Eline sağlık Fatoşcum cam etkisi,rengi çok hoş olmuş sadece köpükler biraz farklı olabilirdi diye düşündüm, başarılı olmuş,Tebrik ederim canım.

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
Ben ilk bakışta birr meyve suyu gibi gördüm. köpükler daha çok strafor'a benzemiş... Fakat bardak ve yansıma efektlerini başarılı buldum.
Eline sağlık...

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Bende biradan çok meyve suyu hissi uyandırdı Sanırım renklerin ton değerlerinin açık olmasından kaynaklandı diye düşünüyorum. Ama bardağın formatı gerçekten çok başarılı.
Emeğine sağlık ablacım.
Teşekkürler canım ama fotoğrafla birebir rengi.

Eline sağlık Fatoşcum cam etkisi,rengi çok hoş olmuş sadece köpükler biraz farklı olabilirdi diye düşündüm, başarılı olmuş,Tebrik ederim canım.

Sağol Filiz'cim. Ama corel çok sınırlı kalıyorum İllustrayonda. Değişik yöntemler denedim köpüğe ama en iyisi bu oldu. Ps yede atmak istemedim.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
ellerine sağlık fatoş

başarılı bir çalışma olmuş dahada güzellerini yapacağına eminim yeni çalışmalarını bekliyoruz ama birayı şöyle akşam üstü yapsaydın sıcakta serin serin bakardık:rofl: bu gidişle alkolik olacağım galiba biri şarap biri bira benim günahım ne:rofl:

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Teşekkürler canım ama fotoğrafla birebir rengi.

Sağol Filiz'cim. Ama corel çok sınırlı kalıyorum İllustrayonda. Değişik yöntemler denedim köpüğe ama en iyisi bu oldu. Ps yede atmak istemedim.

Coreldraw yapman biraz sınırlı bırakıyor haklısın .

başarılı bir çalışma olmuş dahada güzellerini yapacağına eminim yeni çalışmalarını bekliyoruz ama birayı şöyle akşam üstü yapsaydın sıcakta serin serin bakardık:rofl: bu gidişle alkolik olacağım galiba biri şarap biri bira benim günahım ne:rofl:

Bakıyorumda nerde bira ,şarap resimleri çalışmaları mustafa bey orada iyiki gerçek değil :D

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben ilk bakışta birr meyve suyu gibi gördüm. köpükler daha çok strafor'a benzemiş... Fakat bardak ve yansıma efektlerini başarılı buldum.
Eline sağlık...
Köpük konusnda bir şey diyemem fikrine çok başarılı olmayabilir.
Ama renk konusunda katılmıyorum. ışık vurduğu için bardağa orta kısımda renk açık. Teşekkür ederim yorumların için.

Teşekkür ederim Mustafa Bey. Bugün cumartesi keyif yapabilirsiniz :D

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğine sağlık ablacım.

medya.php

Aradaki SONSUZ farkı bulunuz :p

Bu benzerlik tıpkı;
Süt ile ayran gibi ;) İkisi de beyaz ayıran nokta köpüktür, yoğunluktur. Ama bunu göz ile 2 boyutlu algılayabiliriz.
Hepimiz renkleri aynı şekildemi görüyoruz? Önce algı...Yani; herkesin sarı dediği rengi, herkes; bildiğimiz sarı olarak mı görür? Evet buda beyinde kurgulanan cismin aklımızda bıraktıgı renk tonudur. Bunları neden söylüyorum, sanırım bu bira portakal suyuna benzetildi. Doğrudur; ikiside sarı ama tek farkları tonlar.Ki yeterince ayırt edici olmuş zaten.

Sanırım tek benzerlik renk...ama ben hiç köpüklü meyve suyu gördük mü ki :) meyve suyu homojendir, çalışmada da biranın heterojen oldugu hissi yakalanmış. Tek sorun sanırım köpüklerin biraz daha açık renkte, belirgin ve dolgulu olması gerektigi. Onun dışında çok başarılı bir Illustrasyon, tebrik ederim.

Emeğine sağlık ablacım. :)

Son düzenleme:

arvaly

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
başarılı bir çalışma olmuş ellerinize sağlık

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
eline sağlık fatoşcum çok güzel olmuş sadece köpükler daha pofuduk karışmış olabilirdi.bardak ve ışığı çok iyi:)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Aradaki SONSUZ farkı bulunuz :p

Bu benzerlik tıpkı;
Süt ile ayran gibi ;) İkisi de beyaz ayıran nokta köpüktür, yoğunluktur. Ama bunu göz ile 2 boyutlu algılayabiliriz.
Hepimiz renkleri aynı şekildemi görüyoruz? Önce algı...Yani; herkesin sarı dediği rengi, herkes; bildiğimiz sarı olarak mı görür? Evet buda beyinde kurgulanan cismin aklımızda bıraktıgı renk tonudur. Bunları neden söylüyorum, sanırım bu bira portakal suyuna benzetildi. Doğrudur; ikiside sarı ama tek farkları tonlar.Ki yeterince ayırt edici olmuş zaten.

Sanırım tek benzerlik renk...ama ben hiç köpüklü meyve suyu gördük mü ki :) meyve suyu homojendir, çalışmada da biranın heterojen oldugu hissi yakalanmış. Tek sorun sanırım köpüklerin biraz daha açık renkte olması gerektigi. Onun dışında çok başarılı bir Illustrasyon, tebrik ederim.

Emeğine sağlık ablacım. :)
Teşekkür ederim canım :kiss1:

Ben rengine birşey demedim yalnızca gördüğümün bana neyi anımsattığını söyledim. Biranın nasıl birşey olduğunu bilmiyor değilim :wink:
Neyse sorun yok hepimiz biliyorum birayı :wink:

başarılı bir çalışma olmuş ellerinize sağlık
Teşekkürler :)

eline sağlık fatoşcum çok güzel olmuş sadece köpükler daha pofuduk karışmış olabilirdi.bardak ve ışığı çok iyi:)

Teşekkürler Aslı'cım. Köpük konusunda haklısın.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aradaki SONSUZ farkı bulunuz :p Sanırım tek benzerlik renk...ama ben hiç köpüklü meyve suyu görmedim ki meyve suyu homojendir, çalışmada da biranın heterojen oldugu hissi yakalanmış. Tek sorun sanırım köpüklerin biraz daha açık renkte olması gerektigi. Onun dışında çok başarılı bir Illustrasyon, tebrik ederim.:)

Açıklamanız bilmeyenler için aydınlatıcı olmuş. Teşekkür ederim.
Yorum ise bir his açıklamasından ibarettir. Etik olanın yada en doğrunun yorumu değil! His ise insanlara özgü bir kavramdır ve tartışmaya ne yazık ki açık değildir.

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çizim oldukca güzel. herkesin algısı farklı olabilir. ben beğendim. tebrikler . emeğine sağlık. iyi çalışmalar

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Açıklamanız bilmeyenler için aydınlatıcı olmuş. Teşekkür ederim.
Yorum ise bir his açıklamasından ibarettir. Etik olanın yada en doğrunun yorumu değil! His ise insanlara özgü bir kavramdır ve tartışmaya ne yazık ki açık değildir.

Açıklamayı ben sizin için yapmıştım ama, üzerinize alınmadınız sanırım. Gereksiz yorulmuşum o zaman.
His mi? :) His ile alakası oldugunu sanmıyorum.
His: var oldugumuz sürece var olan duyu ve sezgilerdir.
-Duyu.
-3 Sezgi, sezme, duyumsama.
-Kolayca duygulanmaya yatkınlık, duygu.

Ama algılama ve görüneni ifade etme değil !

Yorum yapmak için yorum yapmayalım bence. Amacım tartışma ortamı yaratmak değil; ama siz sürüklüyorsunuz bu tartışmaya. Bakmak ile görmek arasında çok fark var. Mantık ilkesi çalışır, yorum ve eleştiride, daha sonra begeni...hisler 2.planda olur. Ön plana atıldıgında hissettiklerinizi yansıtırız. Tıpki size cevap verme ihtiyacı duydugum gibi...ama hislerimi değil; mantıgımı devreye sokuyorum. Burda yorum ve eleştiri yapıyoruz. Daha iyi olmak için, görünmeyenleri göstermek için... His; iyi veya kötü belirteçidir. Beğeni de göreceli bir kavram. Fakat biz iyi veya kötü olmuş tartışması yapmıyoruz ne yazık ki;
Daha iyi nasıl olabilir diye bakıyoruz.
his değil, algı ile yaklaşıyoruz
.
Umarım demek istediğimide anlamışsınızdır.

Konuyu uzatıp dağıtmayalım.
Tekrar ellerine sağlık abla.

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ellerine sağlık canım,programı hiç kullanmadığım için o anlamda yorum yapamıcam,köpükler Filiz'in de dediği gibi biraz farklı olabilirdi birde bardak üzerine su damlaları yaparsan yani soğuktan kaynaklanan su damlaları daha gerçekçi olur,bu haliyle de iyi görünüyor tekrar ellerine sağlık:)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
çizim oldukca güzel. herkesin algısı farklı olabilir. ben beğendim. tebrikler . emeğine sağlık. iyi çalışmalar
Teşekkürler, sizede iyi çalışmalar...

Ellerine sağlık canım,programı hiç kullanmadığım için o anlamda yorum yapamıcam,köpükler Filiz'in de dediği gibi biraz farklı olabilirdi birde bardak üzerine su damlaları yaparsan yani soğuktan kaynaklanan su damlaları daha gerçekçi olur,bu haliyle de iyi görünüyor tekrar ellerine sağlık:)

Teşekkürler İlknur'cum. Vektörel tabanlı bir program olduğu için Ps gibi rahat çalışamıyorum. Ama umarım zamanla daha iyi olur.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Aslında ne bira ne de meyve suyu... Bana kalırsa çalışmaya bakıldığında şampanya hissi uyandırıyor. Sebebi de söylendiği gibi; köpükler...

Ayrıca, bu kadar köpüğü olan biranın içinde de köpükler oluşması gerekir.

Hepsinden öte Fatoş Hanım'ın çalışma azmini tebrik ediyorum... Başarılar dilerim.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Aslında ne bira ne de meyve suyu... Bana kalırsa çalışmaya bakıldığında şampanya hissi uyandırıyor. Sebebi de söylendiği gibi; köpükler...

Ayrıca, bu kadar köpüğü olan biranın içinde de köpükler oluşması gerekir.

Hepsinden öte Fatoş Hanım'ın çalışma azmini tebrik ediyorum... Başarılar dilerim.

Teşekkür ederim Volkan yorumun için. Şampanya olayına gelince haklısın. Köpüğü tutturamadım :D:D