Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk çalışma için eleştiriye kaçmamaya hep özen gösteririm. Ortada emek ve gayret var. Üstelik ışıkta var. Başarılarının devamını dilerim Gülsüm. İlerde burada daha güzel eserlerini görmek dileğiyle...
ilk defa ve mause ile yaptıgını göze aldığımızda; 1' inci calısman taslak olarak çok güzel ancak detaylarda bakıldığında sıkıntı cok 2'nci çalışmanda saçı beğendim pratik kazandıkça daha iyilerini yapıcağına inanıyorum gül eline sağlık
ilk çalışmaya göre çok başarılı olmuş gerçekten bu konunun üzerine gidersen çok hoş çlışmalar çıkartabileceğini düşünüyorum. bunların devamını bekliyoruz
İlk çalışma için eleştiriye kaçmamaya hep özen gösteririm. Ortada emek ve gayret var. Üstelik ışıkta var. Başarılarının devamını dilerim Gülsüm. İlerde burada daha güzel eserlerini görmek dileğiyle...
ilk defa ve mause ile yaptıgını göze aldığımızda; 1' inci calısman taslak olarak çok güzel ancak detaylarda bakıldığında sıkıntı cok 2'nci çalışmanda saçı beğendim pratik kazandıkça daha iyilerini yapıcağına inanıyorum gül eline sağlık
Mause hakimiyetim malesef iyi değil bunları çizerken çok sıkıntı yaşadım. Elimden geldiğince daha fazla çalışarak burada yayınlamak istiyorum. Yorum için teşekkür ederim Selim.
ilk çalışmaya göre çok başarılı olmuş gerçekten bu konunun üzerine gidersen çok hoş çlışmalar çıkartabileceğini düşünüyorum. bunların devamını bekliyoruz
ilk için iyi .anatomiyi de güzel yakalamışsın .daha çok detay,gölgelerde renk uyumunu ana renge uygun verirsen daha hoş olur devamını bekliyorum kolay gelsin
ilk için iyi .anatomiyi de güzel yakalamışsın .daha çok detay,gölgelerde renk uyumunu ana renge uygun verirsen daha hoş olur devamını bekliyorum kolay gelsin
Mouse ile birşeyler çıkartmak gerçekten çok zor hem el hakimiyeti hem de eldeki imkanlar iyi olması gerekiyor..Herkesin yorumu ile aynı olucak ama bencede hatlar güzel ama ayrıntı zayıf..Ellerinize sağlık devamını bekleriz
Çok fazla illüstrasyon hakkında bilgim olmasada , yaptığın ilk çalışma olduğu için tebrik etmek isterim. Çünkü yapıyorum diyenlerin bi kısmından iiyisin bile. Tabi ilk olduğu için hataların var ama hepsini çok iyi bir şekilde düzelteceğine inanıyorum emeğine sağlık.. başarılar dilerim..
Dip Not : Aklımda kalan tek nokta ışık gelme yönü ve gölgelendirmeler.