salieris
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba Arkadaşlar çok ilginç bir sorun ile sizden yardım istiyorum. Öncelikle Illustrator'de oldukça eskiyim. CS serisi tamamen elimden geçti, CC sürüme çıktım. 
Daha önce bu başlık altına (Illusrator) başkalarına da yardım ettiğim olmuştur.
Benim problemim teknik sorun.
Illusrator CC sürümü kullanıyorum. Yaklaşık 2-3 aydır.
İlginç bir şekilde kısayollar bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Artık tak etti canıma, kafasına göre çalışıyor çalışmıyor demeye kalmadı, en sonunda bu tutarsızlığın sebebini buldum. Elim Magic Mouse üzerinde iken klavyedeki kısayol tuşları katiyen çalışmıyor. Elimi Mouse'dan çektiğimde çalışıyor.. Bunu fark etmeden önce rastgele çalışıp çalışmadığını sanıyordum..
Bunu tesadüfen fark ettim, en azından şimdilik daha iyi. Fakat çözümünü arıyorum, duyan bilen, fikir yürüten varsa şimdiden çok teşekkürlerimi sunarım.
Sağlıcakla.
Fikir yürütecek olanda mı yok.
Daha önce bu başlık altına (Illusrator) başkalarına da yardım ettiğim olmuştur.
Benim problemim teknik sorun.
Illusrator CC sürümü kullanıyorum. Yaklaşık 2-3 aydır.
İlginç bir şekilde kısayollar bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Artık tak etti canıma, kafasına göre çalışıyor çalışmıyor demeye kalmadı, en sonunda bu tutarsızlığın sebebini buldum. Elim Magic Mouse üzerinde iken klavyedeki kısayol tuşları katiyen çalışmıyor. Elimi Mouse'dan çektiğimde çalışıyor.. Bunu fark etmeden önce rastgele çalışıp çalışmadığını sanıyordum..
Bunu tesadüfen fark ettim, en azından şimdilik daha iyi. Fakat çözümünü arıyorum, duyan bilen, fikir yürüten varsa şimdiden çok teşekkürlerimi sunarım.
Sağlıcakla.
Fikir yürütecek olanda mı yok.
Moderatör tarafında düzenlendi: