Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllüstratör: Cris Ortega

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
wheel_of_time_darkspider.jpg

Amber_by_dark_spider.jpg

Wild_Rose_II_by_dark_spider.jpg

Last_Temptation_by_dark_spider.jpg

The_Storyteller_by_dark_spider.jpg

Gate_of_Destinies_by_dark_spider.jpg

Never_After_by_dark_spider.jpg

Ice_Maiden_by_dark_spider.jpg

The_outer_frontier_by_dark_spider.jpg

Benzer konular

fiko47

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eğer bunlar senin eserinse helal olsun başka birşey demiyorum :)

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışmalar süper.. Renkler, teknik ve hayalgücü gerçekten enfes.

Ancak dikkatimi birşey çekti belki sizin de çekmiştir. Sanırım Cris Ortega gerçek hayatında bu kıza aşık olmuş :) Yada hayallerinde var ettiği aşkını çizmiş.. Tüm çalışmalarındaki kızların yüz hatları, kaş yapıları, göz yapıları ve dudakları neredeyse aynı.. Sadece renkleri ve tarzları değişik.. Aşkını farklı renk ve tarzlarda, ayrıca farklı mekanlarda çizerek yaşatmış gibi geldi bana.. Tabi bu benim tespitim. Doğru olmayabilir.. ;)

Paylaşımın için teşekkürler yorgunella..

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmalar süper.. Renkler, teknik ve hayalgücü gerçekten enfes.

Ancak dikkatimi birşey çekti belki sizin de çekmiştir. Sanırım Cris Ortega gerçek hayatında bu kıza aşık olmuş :) Yada hayallerinde var ettiği aşkını çizmiş.. Tüm çalışmalarındaki kızların yüz hatları, kaş yapıları, göz yapıları ve dudakları neredeyse aynı.. Sadece renkleri ve tarzları değişik.. Aşkını farklı renk ve tarzlarda, ayrıca farklı mekanlarda çizerek yaşatmış gibi geldi bana.. Tabi bu benim tespitim. Doğru olmayabilir.. ;)

Paylaşımın için teşekkürler yorgunella..

Rica ederim..
Imperatore Haklısınız.. Yüzlerdeki benzerliği bende farketmiştim :) ama teziniz gerçekten çok dikkat çekici.
ama kızlar hep hüzünlü.. ağlıyor bazıları.. illüstratörümüzün enteresan bir hikayesi olmalı :)
Bende size bu enteresan fikrinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim :angel: