Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illustrator cs4 layer problemi

gokhanyaka

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar,
CS4 te 2 ayrı layerdaki objeleri seçip grupladığımda hepsini tek layerda topluyor. Bunun çözümünü bilen var mı

kolay gelsin

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba arkadaşlar,
CS4 te 2 ayrı layerdaki objeleri seçip grupladığımda hepsini tek layerda topluyor. Bunun çözümünü bilen var mı

kolay gelsin

2 ayrı layerda, 2 farklı çalışmayı tuarsanız ve gruplarsanız tabiki tek layer olur. Adı üstünde gruplamak.

Çalışmanızı eğer layerlı olarak çalışmak zorunda değilseniz tek döküman üstünde devam edin..Kolaylık sağlayacaktır.

gokhanyaka

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Freehand'te grupladıktan sonra ungroup yapıldığında tekrar her obje kendi layerına dönüyor. Böylece bıçak izini ayrı layerda çalıştıysanız tekrar kendi layerına oturuyor.
illustratorde ise bu şekilde olmuyor malesef gruplayınca tüm layerlar birleşiyor. Benim sorduğum soru tam olarak budur. Illustrator cs4 bunu yapamıyorsa eğer layer paletinde ciddi bir eksiklik vardır.

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Freehand'in bu özelliği aslında tehlike arzetmiyor mu? Bazı dökümanlarda grubu çözdüğünüzde bazı nesneler zeminlerin altına geçip gözden kaybolabiliyorlar.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İllustratorda neden layerla çalışıyorsunuz ben halen oradayım. Ciddi bir eksiklik yok. çünkü Ai de llayerle çalışan çok az sayıda kişi var. Çoklu sayfa mantığı tamam ama layerla çalışmanın anlamı nedir?

kamatos

🌱Yeni Üye🌱
işi hızlandırmak onun dışında bir iş arzettiğini bilmiyorum onun dışında bir de bi r iş için nelerin yapıldığını görebileceğin yer gibi geliyor bana