Hande DEMİR
♾️Grafik Gurusu♾️
menulerde değil, araç kutusunda
twirl tool
arkadaşım yok bende deli olacam ya cs3 kullanıyorum ama yok
Çok güzel bir çalışma elinize sağlık yalnız bu T harfi dikkatimi çekti koşan adam gibi olmuş![]()
olmuşbende bu efekti çok sevdim.... tüm desenlerimi o araç yardımı ile yapıyorum... ayarlarla oynadıkça ortaya daha değişik bir efekt çıkıyor...
aslında herkes İllustratordan korkuyorlar...bence çok eğelenceli bir program tabi hafiza sorunları var ama o ufak bir problem![]()
evet bende o korkanlardan biriyim aslında birazda tembellik ediyorumama bundan sonra bişeyler yapmaya çalışıcam gibime geliyor...
valla kurs zamanında ben bu programmı hiç sevmedım ve hiç ders çalışmadım... sonra birden beri... dersl çeviri yaptığım zaman merak sardı....bende yapmayı deneyeceğim diye... o merak aşka dönüştuiki tane kapanmayan program oldu...biri İllustrator değeri Photoshop
![]()
İllustrator belki çok nazlı ama çok püf noktalar var... ilk bakıştan zor ama içine baktığımız zaman çok basit
çok güzel freehand kullanıyorum ama illüstratöre de bakıyorum bunu uygulamakla başlayabilirim teşekürler emeğine sağlık=)
Sağol kasta
gün geçmiyor ki kastanın yeni bir dersiyle karşılaşmayayım
anlatım çok güzel teşekkürler....
aslına illustrator programda çalışarak freehand her zaman aklıma geliyor![]()
teşekkürler
rica ederim
ders arşivime bir gün toplayarak...yedek diske atarak baktım, şaşırdım...hepsi ben mı yayınladım diye)) daha sonra internet üzerine araştırma yapıp bu sadece çiçek demiştım... meyveler daha sonra olacak
![]()
:utann:
teşekkürler