Nazy
🏆Pro Tasarımcı🏆
Illustrator ile 3-D Çalışın Müşterinize 3-D Kutu Sunumları Hazırlayın (Video Ders)
Merhabalar
Durgun sıkıcı baskı ön izlemelerinin yerine, dinamik, hareketli ve ikna edici 3-Boyutlu önizlemeler, hem baskıdaki olası herhangi bir problemi farketmeyi
hemde müşterinizi etkilemeyi sağlar...
Adobe Illustrator Plug-In i olan Studio ve Studio Toolkit For Boxes eklentileri ile PDF formatında 3-Boyutlu ön izlemeleri rahat ve kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz...
Sadece Ön izleme için değil, bir tasarımın hazırlık aşamasında bile sonucu görerek tasarımınıza yön katabilirsiniz...
Aşağıdaki linkte yayınlamış olduğum videoda, sıradan bir kutu çalışması üzerinde 3-B ön izleme hazırlayacağım bu işlem sanıldığının aksine çok kolay ve hızlıdır. zaten video 3 dakikayı aşmıyor
Videoda sesli anlatım ihtiyacı hisstemedim Illustrator kullanabilen herkes
videodan kolayca faydalanabileceklerdir.
Ayrıca Studio ve Studio Toolkits for Boxes eklentilerinin 30 günlük deneme sürümlerini indirebileceğiniz linkler, videoda oluşturduğum PDF, AI ve ARD dosyalarını indirebieceğiniz linkler aşağıda mevcuttur.
https://www.youtube.com/watch?v=h4yCnXESMZE
Not Görüntü Kalitesi Yüksek Modda izleyiniz
Youtube Açılmıyorsa İzleyebilmeniz İçin Facebookta Yayınladım Buradan Videoyu İzleyebilirsiniz
Dilerseniz Bu Linkten Videoyu Bilgisayarınıza İndirebilirsiniz 9 MB
Buradan Video içerisinde Çalışılan Dosyaları İndirebilirsiniz 111KB
Studio Plug-In
PC için İndirin
Mac için İndirin
Studio Toolkit For Boxes Plug-In
PC için İndirin
Mac için İndirin

Merhabalar
Durgun sıkıcı baskı ön izlemelerinin yerine, dinamik, hareketli ve ikna edici 3-Boyutlu önizlemeler, hem baskıdaki olası herhangi bir problemi farketmeyi
hemde müşterinizi etkilemeyi sağlar...
Adobe Illustrator Plug-In i olan Studio ve Studio Toolkit For Boxes eklentileri ile PDF formatında 3-Boyutlu ön izlemeleri rahat ve kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz...
Sadece Ön izleme için değil, bir tasarımın hazırlık aşamasında bile sonucu görerek tasarımınıza yön katabilirsiniz...
Aşağıdaki linkte yayınlamış olduğum videoda, sıradan bir kutu çalışması üzerinde 3-B ön izleme hazırlayacağım bu işlem sanıldığının aksine çok kolay ve hızlıdır. zaten video 3 dakikayı aşmıyor
Videoda sesli anlatım ihtiyacı hisstemedim Illustrator kullanabilen herkes
videodan kolayca faydalanabileceklerdir.
Ayrıca Studio ve Studio Toolkits for Boxes eklentilerinin 30 günlük deneme sürümlerini indirebileceğiniz linkler, videoda oluşturduğum PDF, AI ve ARD dosyalarını indirebieceğiniz linkler aşağıda mevcuttur.
https://www.youtube.com/watch?v=h4yCnXESMZE
Not Görüntü Kalitesi Yüksek Modda izleyiniz
Youtube Açılmıyorsa İzleyebilmeniz İçin Facebookta Yayınladım Buradan Videoyu İzleyebilirsiniz
Dilerseniz Bu Linkten Videoyu Bilgisayarınıza İndirebilirsiniz 9 MB
Buradan Video içerisinde Çalışılan Dosyaları İndirebilirsiniz 111KB
Studio Plug-In
PC için İndirin
Mac için İndirin
Studio Toolkit For Boxes Plug-In
PC için İndirin
Mac için İndirin
Son düzenleme: