Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illustratör ile ilgili ...

greenyas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
tesetturnotlari.blogspot.com.tr
arkadaşlar mrb 4 yıldır bu sektördeyim ve 4 yıldır işin başından beri corel kullanıorum hatay gibi bi şehirde corel işimi fazlasıyla görmekte idi.
artık istanbuldayım ve adobe öğrenmem gerek. grafikerler net yardımı ile bi kaç yer ile iş görüşmem oldu. illustratör kullanılıyormuş. aslında proğramı bilmememe rağmen bi görüşme olumlu geçti gibi, ama çok kısa bi sürede illustratörü öğrenme sözü verdim. sizce yapabilirmiyim daha önce photshop öğrenmeye kalktım ama her defasında photoshopta yapmaya ugraştığım şeyi çok uğraştığım ve zmanımı aldığı için vazgeçip corelde yaptım.
endişelerim var. yardımınıza ihtiyacım var. çok zorlanırımıyım acaba ???

gulli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
vk.com
Herkes Kullandığı Proğrama Aşinadır
Şahsen Ben corel,i Hiç sevmedim Özellikle Arayüzünü
Adobe Illustrator Öyle Zor Tarafı yok Arayüzü Araçları Çok güzel
Profosyonelce Bütün ihtiyaçları Karşılayacak Türde
corel ve Illustrator ikisinide kullan

greenyas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
tesetturnotlari.blogspot.com.tr
sadece corel ile bi yerlere gelemiyeceğim aşikar

Herkes Kullandığı Proğrama Aşinadır
Şahsen Ben corel,i Hiç sevmedim Özellikle Arayüzünü
Adobe Illustrator Öyle Zor Tarafı yok Arayüzü Araçları Çok güzel
Profosyonelce Bütün ihtiyaçları Karşılayacak Türde
corel ve Illustrator ikisinide kullan

çok tşk edrim öneri ve tavsiyeniz için ... :) :) en azından bi kişinin konumla ilgilenmesi çok sevindirdi beni:)

sadece corel ile bi yerlere gelemiyeceğim aşikar.bende illüstratör öğrenmek için çabalıyorm. grafikerlik öyle bi meslek ki öğrenmenin kendini geliştirmenin bi sonu yok. aslında proğram fazlalığı zorluyor bizi sanırım. grafik tasarım mezunuyum ve sadece corel bilior olmam sanırım ülkemizdeki eğitim seviyesinin ne kadar kötü olduğunun en açık göstergesi bize sadece corel öğretildi. sözde 3 d dersleri ve flash dersleride verilcekti öğretmen yokluğundan hep boş geçti. en azından corel + photoshop biliorum demeyi çok isterdim. tabiki her şey benim elimde ve geriye bakıp birilerini suçlamanın bana hiç bi getirisi olmayacak. kafaya taktım en az 3 proğram bilior olmak istiorum gelecek yaza kadar.
bu sitenin bana çok faydası olacak. ve iyiki var. :kiss1:

gulli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
vk.com
Öğrenmenin Yaşı Sınırı yok Bence önemli olan Yapılan işi Sevmek ve Azimle Takip Etmek
Takıldığın yerde Yardım Almak Asla Pes etmek değil
Tabiri Caizse İnatcı olmak :)