Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Illustrator olayını anlatır mısınız...

graphicer01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Biri bana Illustrator olayını anlatır mı nasıl çiziyoruz photoshopta ...
ya da hangi kategori de bulabilirim ...
örneğin Photoshop ile rihanna'nın fotoğrafını nasıl çizioruz...

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle phostoshop'u mu soruyorsunuz illustrator'u mu, o na karar verin. bu programlardan birini öğrenmek istiyorsanız, size yardımcı olacak olan konular forum içerisinde mevcut: photoshop için buraya veya illustrator için buraya bakabilirsiniz.

sorunuz illustrasyon ise, bu sadece yukarıda yazdığınız programlara bağlı değildir. klasik kağıt üzerine boyalarla çizim yapmaktan, bilgisayarda programla çizim yapmaya kadar çok geniş bir konudur. bu konuda forumda size faydalı birçok başlık ve konu bulabilirsiniz.

graphicer01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bakın arkadaşlar ben photoshop'u biliyorum desem yalan olur...Çünkü photoshop'un fotoğrafçılık yönünü biliyorum...Grafik yönlerinden yazılara şekil verme işte yeni bi sayfa açıp sonra arka fona dolgu verme fln...sizler benden fazla biliyorsunuz ve bu grafik işinin ustasısınız benim daha çok öğrenecek işim aslında . yolun başındayım...Rötuş çok basit.
Sizler illustrator dediğiniz şeyi ilk defa duyuyorum...Bİ resmi mausla çizmek çok ilginç ve harika gibi bişey benim için.
yardım ettiğiniz için teşekkür ederimm...

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Biri bana Illustrator olayını anlatır mı nasıl çiziyoruz photoshopta ...
ya da hangi kategori de bulabilirim ...
örneğin Photoshop ile rihanna'nın fotoğrafını nasıl çizioruz...

illüstratör (illüstrasyon yapan kişi) illüstratörlük bir meslek dalıdır.. illüstratör çizmek diye bişiyde olamaz..lütfen bu konuda dikkatli olalım..yani internet kullanıyosanız önce illüstrasyon ve illüstratör nedir google dan bakın bu kavramları öğrenip gelin derim..elma ve armut u birbirine karıştırmayın..kimsede kızmasın lütfen ben sadece cevap veriyorum sorulan soruya..

ademildec

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.panelcim.com
illustrator cs4 ve photoshop cs4 deki yenilikler aklimi basimdan aldi hala toparlanamadim :D:D:D:D

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
bana marangoz yapmayı öğretir misiniz tadında bi soru olmuş bu XD

foxmuld3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.epsilos.com
Yazmayacaktım ama dayanamadım.

İnsanlar warez forumların üslubuna alışmış. Başka, düzeyli bi foruma geldiklerinde warez forumundaymış gibi davranabiliyorlar. Birisi güzelce ilgili başlıklara yönlendirse yeterli. Gerisi sulandırıyor.

İllustrator başlığı altında eğitim kategorisi de var.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
gereksiz mesajlar silinrı...

forum kuralları tekrar okumalısınız