Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Illustrator'da resmi dışarıya alma nasıl oluyor?

md3likan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
dlkn.bildirgec.org
Elimde vektörel bir dosya var bunun için bir resim var bu resmi nasıl kaydedebilirim.diğer öğeleri silip sadece resim kalabilir ama diğer öğeleri silmeden bu resmi dışarıya alamaz mıyım?

superberdus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Layer paletini açın Window menüsünden. Kilitlenmiştir. Ya da mask içindedir. Object Menüsünden Clipping Mask > Release.

md3likan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
dlkn.bildirgec.org
Layer paletini açın Window menüsünden. Kilitlenmiştir. Ya da mask içindedir. Object Menüsünden Clipping Mask > Release.

hocam bendeki resim pentool ile seçilmiş böyle yaptığımda tüm resmi alıyo ben resmin pentool ile seçilen yerini almak istiyorum.select>inverse falan yaptım olmadı.

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Bu tür sorunlarda Photoshoptan da tanıdığımız Crop Tool (Kısayolunu Unuttum Kusura Bakma..:) Kenarları Uzamış Siyah Kare Şeklinde Simgesi Var) işini görecektir.Bu aracı seçtikten sonra sadece kaydetmek istediğin şekli ,nesneyi ,yazıyı bir seçim alanı oluşturur gibi seç ondan sonra File >> Export u kullanarak istediğin kayıt formatı ile kaydedebilirsin.

Aynı zamanda bu araç ile seçilmiş bir alan ,çalışma alanında diğer nesneler varken yazdırma komutu verilirse sadece crop tool ile seçili alan yazdırılır.

different

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ali emre yazmış çok güzel neden kasapta elma arıyosun ki elma manavda adam sana fotoğrafınla oyna diye fotoşop üretmiş çizginle oyna diye illustrator üretmiş ikisiniharmanla sayfalarını diz diyede in ddesign üretmiş.amacın ne?