Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illustratorde 2 satırı birbirinden nasıl ayırırız.

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kolay gelin arkadaşlar foruma baktım ama bulamadım.
2 satır yazı yazdım ve bunları birbirinden ayırmak istiyorum. corelde control+k tuş bileşimi ile hallediyorum ama illustrator de bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

Benzer konular

serdax

🌱Yeni Üye🌱
USTA ben sana bildigi kadar yardımcı olmaya çalışıcam ilk önce yazıları ctrl shft o tuşlarına basarak pet haline getiriyosun sora dreck selectıon tool ilede ayırıyosun bildigim bu kolay gelsin

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
istediğin satır aralığı mı yoksa farklı bir yere almak mı? satır aralığı ise window-type-character den menü açılacak. yazı puntosunu gösteren yerin hemen yanında yine birimi punto olan başka bir seçenk var o da karakter arasının puntosu. oradan ayırabilirsin. yok ikisini farklı aırcam diyorsan ctrl-o kombinasyonu ile yazıları convert ettikten sonra ctrl+shift+g ile grubu boz. bir kere bozduğunda satır olarak ikiye ayırır ordan da istediğini tutar çekersin

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
tasarımı yapmadan önce onu tasarlarsan bu tip bi aygıta ihtiyacın olmaz diye düşünüyorum
adobe da böyle düşünüyo olmalı :/

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler arkdaşlar sayenizde yaptım hepinize kolar gelsin
iyi forumlar...

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel oldu bu teşekkürler.

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
ayırmak için illaki convertlemekmi gerekiyor.
tasarımı yaparken aklıma başka bişey geldi ve coreldeki ctrl + k yapacak bişey yokmu illustratorde?

H.Design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ai de de option (alt) a basılı tutarak aşağı ok tuşunu kullanabilirsin yada elma (ctrl) T tuş kombinasyonuylu cracters paletini açıp ordan yapabilirsin. Yada windows menüsünden cracters i aç