Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illüstratörde yazdığım yazının font seçeneklerini göremiyorum.

melsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar merhaba illüstratörde yazdığım yazıya uygun bir font bulabilmek için yazı alanını seçip yukarıdaki araç çubuğuna tıklıyorum ve yukarı aşağı ok tuşlarıyla font seçmek istiyorum. bir iki kere tıkladıktan sonra direkt en sona gidiyor ve orda kalıyor. fontlar arasında sıralı geçiş yapamıyorum. bilgisi olan varmı acaba

Benzer konular

Agent74

🌱Yeni Üye🌱
sıralı gecis mac kullanıyosan olmaz...

Merhaba,
Eger Mac kullanıyorsan fontlarda sıralı gecis yapman zor. Yukarı asagı indirdigin zaman bir kısa yol cakısması nedeniyle olmuyor ama eger Pc de kullanıyorsan olur sadece kelimenin icinde eger turkca karakter varsa sapıtabilir ve dedigin gibi en alttaki fontlara gidebilir. Malesef diger bircok programda oldugu gibi illustratordede turkce fontlarla calısmak zor...

Alp...

mailadresilazim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eski bir konuya cevap yazdım ancak bu sorun cs4 de de devam ediyor cozumu nedir bilan varmı bu arada mouse scroll yaptıgınız zamanda aynı hata ile karsılasıyor yani sadece tus degil

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
sorun türkçe karakter...

Type - Font dediğiniz zaman örnekle beraber bilgisayar içersinde tüm fontları görebilirsiniz, tek yapabileceğiniz lazım olan fontu seçmek...

tabiki bazı fontlar türkçe karakteri taşamadığı için harfler arası boşluk görebilirsiniz, mesela ğ harfi yazmışsınız, o ğ harfi boşluk olarak gözüküyor, o zaman g yazıp., text convert edip, g üzerine bir çizgi çizersınız olur size ğ harfi...

tabi eğer siz katalog yapıyorsunuz ve içerik yazı için türkçe karakterli font seçmelisiniz...

Grafik34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Fontlarınızı document setting/ içindeki adobe /font klasorune koyun.