Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illustratorden corel draw a dosya taşıma

interface79

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar. indirdiğim bir kaç ai dosyasını corelde açmak istiyorum. fakat corelden import kısmından. ai dosyasını seçtiğim zaman corel kitleniyor. adobe illustratorde bo dosyayı açıp illustrator 8.0 olarak eps formatında kaydediyorum. 4 mb lık dosya 20 mb oluyor. ve resmi çimi büyüttüm zaman illustratordeki gibi kaliteli görünmüyor. bu konuda yardımlarınızı bekliyoru. bu arada bazı eps dosyalarını import ettiğim zaman ise hiç bir problemle karşılaşmıyorum

Benzer konular

cesur22

🌱Yeni Üye🌱
dosyayı kopyala corele yapıştırmayı dene olur

birolkeser

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.umitmatbaacilik.com
illustrator de açıp 8,0 eps yerine ai olarak kaydet.
ben hep bu tekniği kullanırım. Bu ai 8,0 freehand ve corel e sorunsuz gelir.

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
eps kaydet fakat x4 e çagır gerçi bazı transparanlar filan gelmiyor ama en iyi yöntem bu ai 8.0 kaydetmene gerek yok x4 e çagır gelir birde bu ai bi çözemedim gitti çok iyi filan faln diyorlar ama coreldeki basitligi bi türlü yakalayamadım gitti

musdi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mshekim.com
eps kaydet fakat x4 e çagır gerçi bazı transparanlar filan gelmiyor ama en iyi yöntem bu ai 8.0 kaydetmene gerek yok x4 e çagır gelir birde bu ai bi çözemedim gitti çok iyi filan faln diyorlar ama coreldeki basitligi bi türlü yakalayamadım gitti

İllustrator'de açıp SVG (scalable vektor graphic) olarak kaydedip, bunu corelden import edebilirsiniz. Veya Corel'in içinden tools / macros / run macro / macros in'den file converter'i kullanarak otomatik olarak dosyaları corel dosyası haline çevirebilirsiniz.

İyi çalışmalar....