Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzel olmuş renk seçimin ve cami silueti fakat cami siluetinin altındaki gölge pek hoşuma gitmedi ayrıca üzerindeki arapça yazının bevel efektleri de gözü yoruyor bubların dışında gayet iyi aline sağlık
güzel olmuş renk seçimin ve cami silueti fakat cami siluetinin altındaki gölge pek hoşuma gitmedi ayrıca üzerindeki arapça yazının bevel efektleri de gözü yoruyor bubların dışında gayet iyi aline sağlık
diğerlerine nazaran ramazan imsakiyesi olmuş ama birazda farklılık olmalı dimi...bu çalışmamı çok seviyorum ilk imsakiye çalışmamdı...ama artık gerçekten baya sıkıldım...eğer bastırırsam mutlaka sendede olacaktır...sizin matbaada olurmu...teşekkür ederim değerli yorumların için...:angel::rofl::sleepy::sweating::crying::kiss1::sadsmile: bınlarda ne deme ne bilim önüme ne gelirse tıkladım...
aslında çalışman güzel olmuş ama yazılara biraz daha önem vermelisin daha okunaklı olmalı renk uyumlarıda çok önemli tabi yani güzel renkler seçmişsin çalışmalarının devamını görmek isteriz
merhaba; gercekten hoş olmus... ımsakıyenın tasarımını yapmak kolay da ımsak saatlerını kagıt ebadına oturtmak sıkıntı kuculdumu buyudumu sundu mu daraldı mı dıye.. arapça yazının efektını kaldırıp camılerı belkı bıraz opacity degerını dusurursek daha etkılı olur benceee... kolay gelsın