Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

in design cs 4 export taki font sorunu

imacimac

🏅Acemi Tasarımcı🏅
in design cs 4 yaptigim bi calismayi high quality pdf olarak export ettim.

yine in design cs 4 de yaptigim kroslu skalalali sablona bu pdf dosyasini yerlestirip tekrar hq olarak pdf yaptim..

fakat cs 3 kullanirken hic bir sorun cikartmayan bu islem cs 4 te yapinca fontlari dikdortgen kare seklinde gostermeye basladi acrobat reader da ....

bunu neden yapar? ve caresini bilen var mi?

Benzer konular

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Kare şeklinde çıkan yazılar cs3 de düzgün olması imkansız..
İki tip font vardır.. Yazıcı olmayan fontları convertlemeniz gerekmekte..

imacimac

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dizustu bilgisayarimdaki fontlar ile cs 3 un yuklu oldugu bilgisayardaki fontlar ayni degil!
ona ragmen dizustu bilgisayarimda cs 4 te tasarladigim bir isi hq olarak pdf formatinda exportlayim cs 3 te montaj yaptim..hic bi sorun cikmadi..
ayni montaji cs 4 te yaptigimda ctp icin gonderdigimde pdf olarak yazilari kare kare gosterdi..buyuk bi ihtimalle cs 4 bir ayari yanlis yaptim ama neresini?

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
dizustu bilgisayarimdaki fontlar ile cs 3 un yuklu oldugu bilgisayardaki fontlar ayni degil!
ona ragmen dizustu bilgisayarimda cs 4 te tasarladigim bir isi hq olarak pdf formatinda exportlayim cs 3 te montaj yaptim..hic bi sorun cikmadi..
ayni montaji cs 4 te yaptigimda ctp icin gonderdigimde pdf olarak yazilari kare kare gosterdi..buyuk bi ihtimalle cs 4 bir ayari yanlis yaptim ama neresini?
Kullandığın fontları benzer fontlarla değiştir bence.

imacimac

🏅Acemi Tasarımcı🏅
picture3ie.png
picture1mnu.png

calismayi ilk high quality export ettigimde picture 3 deki gibi fontlarda sorun yok..
bu pdf i formaya koyup ctp icin high quality olarak export ettigimde diger resimdeki gibi oluyor fontlar..

2.export islemini indesign cs 3 te yaparsam gene sorun yok..sadece cs 4 te 2.exportta bu sorunu yapiyor..bunun nedeni nedir bilen var mi?

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
picture3ie.png
picture1mnu.png

calismayi ilk high quality export ettigimde picture 3 deki gibi fontlarda sorun yok..
bu pdf i formaya koyup ctp icin high quality olarak export ettigimde diger resimdeki gibi oluyor fontlar..

2.export islemini indesign cs 3 te yaparsam gene sorun yok..sadece cs 4 te 2.exportta bu sorunu yapiyor..bunun nedeni nedir bilen var mi?

Görünüşe göre senin font değil kullandığın renk kırmızı.. O kırmızının ne olduğuna bir bakmalısın..

imacimac

🏅Acemi Tasarımcı🏅
c:15 m:100 y:100 k:0 olan process bir renk..

bu fonta efekt verdim in design da...hadi diyelim ki ondan yapti..

hemen assagidaki resimdede goreceginiz uzere hic efekt olmayan duz siyah verdigim yaziyi da aynisi yapiyor???

picture2hu.png