Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Indesign acil yardım

havanur

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar yan yana hazırladığım ve sayfa numaralarını master page aracılığı ile verdiğim kataloğu faciling pages özelliğini kaldırdıktan sonra tek tek sayfalar olarak pdf yapıyorum fakat sayfa numaralarının hepsi sol tarafa dayalı olarak çıkıyor.Muhtemelen master page yan yana 2 sayfa olduğu ve sol sayfası gözükmedığı için.

Sorum şu; Tek tek olarak kaydetmek istiyorum fakat sayfa numaraları sağlı sollu olmalı ..bunu nasıl yapabilirim acil yardım...

Benzer konular

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar yan yana hazırladığım ve sayfa numaralarını master page aracılığı ile verdiğim kataloğu faciling pages özelliğini kaldırdıktan sonra tek tek sayfalar olarak pdf yapıyorum fakat sayfa numaralarının hepsi sol tarafa dayalı olarak çıkıyor.Muhtemelen master page yan yana 2 sayfa olduğu ve sol sayfası gözükmedığı için.

Sorum şu; Tek tek olarak kaydetmek istiyorum fakat sayfa numaraları sağlı sollu olmalı ..bunu nasıl yapabilirim acil yardım...

Belki başka bir yöntem önerebilirim. Dokümanınızın herhangi bir özelliğini bozmadanPDF kaydettikten sonra Acrobat pronun pages menüsünden "split" komutu vererek bütün sayfaları ayrı ayrı PDF haline getirebilirsiniz.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Kusura bakma ama neden facing pages özelliğini kaldırdığını ve amacını tam olarak anlayamadım. Eğer biraz daha net bir açıklama yapabilirseniz yardımcı olabilirim belki.

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
Facing Page kaldırdıktan sonra sayfa nuamraların sağ - sol olması gayet normal çünkü master page sayfan yan yana 2 ayrı master page yapıp sayfa nuamrasını öyle vermeyi dene.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
normalde zaten sen "spreads" seçeneğini işaretlemezsen indesing tek tek alır sayfaları. Master ile oynaman falan gerekmiyor yani. PDF ye çevirirken ilgili arayüzden "spreads" i kaldır. Zaten mantık olarak çift sayfaları montajlamak mümkün değil. Adobe mühendisleri de bunu düşünmüş. Sen aksini söylemedikçe her zaman tek tek alır.