Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

indesign cs4 türkçe eğitim ?

esrag11

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar indesign cs4 türkçe eğitim seti elinde var olan link ekleyebilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler..:smile:

Benzer konular

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
CS4 için Görsel Eğitim Seti olsa çoktan eklenmiş olurdu
yalnız CS3'ün eğitim setini incelersen eğer çok bir fark yok aralarında..
Sadece biraz daha yenilikleri var..
CS3'ü kavradığında CS4'te zorlanmazsın..

ceyhunakgun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.adobebilgi.com
Korsana ve Emek Hırsızlığına Dur Diyelim

Arkadaşlar,
Hadi programlara paramız yetmiyor...
Su eğitim setlerinede mi yetmiyor. Korsan, illegal olarak 10-40 TL arasında satılan bu ürünleri aldığınızda çok mu mutlu olacaksınız?

Bu tür örnekleri gördükçe yeni kaynakları üretesim gelmiyor. Profesyoneller üretmediğinde nereden bilgiyi alıb öğreneceksiniz.

Hem bu ürünlerin, kullanımı izinsiz kullanımı, resmen hırsızlık olmuyor mu? Bunu kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz.

İnternette ücretsiz, üreteni tarafından serbest bırakılan eğitim setleri videolar varsa alın kullanın.

Görsel Eğitim firması, interneti takib ederek, ürünlerini illegal yöntemle indiren ve dağıtan 80 kişiye dava açmış bir durumda.

Yani indirmek suç ve para cezasını ödeyemeyeceğiniz bir noktada... Bu riske girmeye değer mi?

IsCosH

🌱Yeni Üye🌱
Bir tane eğitim CD si 70 YTL. neden alayım bir daha anlatır mısın? böyle olacaksa yeni kaynaklar üretesiniz de hiç gelmesin...

whampir19

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
katılıyorum arkadaşa orjinal bir oyun 80 90 lira ben korsan kullanma taraftarı değilim
ama o fiyatta düşündürücü kitaplar veya eğitim görselleride aynı şekilde konuşması kolay geliyor ama uygulama o kadarda kolay değil belki evet haksızlık yapıyoruz insan emeği yiyoruz bunun içinde mutlu değilim tabiki.

ceyhunakgun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.adobebilgi.com
korsana her yerde hayir

Piyasada 10 TL satılayan bir eğitim setini bile korsan olarak indirmekte bir sakınca görmüyoruz.

100 TL Satılan bir video eğitim seti ile 10 tl arasında hiç fark yoktur. Yani her ikisi emek ürünü. Birinin içinde çok çok özel bilgiler vardır, fiyatını yüksek tutmuştur. Bu da mantıklıdır.

Lakin ortalamaya baktığınızda 50 TL üzerinde ve altında değişen fiyatlarla bir şey almaya gücümüz yoksa, yine kendinize bakın. Bu kadar önemli seyleri bu kadar basite indirgeyerek üç otuz paraya maaşlı çalışan arkadaşlarınız neden düşük ücretle çalışıyorlar. Bilgileri yok, profesyonel değiller. Nasil bilgi ve profesyonellik olacak eğitim alarak.

Kursa gidip milyarlarmı ödeyecekler, özel ders alarak aynı parayımı verecekler yoksa 1 günlük harçlıkları olan bir rakamı vererek bir ürün alacaklar.

Korsan kitabı, korsan dvd leri, eğitim setlerini görünce yüreğim sızlıyor. Kendi kendimize ne yapıyoruz hic farkında değiliz.

Indesign cs4 eğitim seti türkiyede yok... hazırlıyordum ama şimdi hazırlama konusunda kaygılıyım.

Bir firma cs4 eğitim seti satıyor 70 liraya ama insanları kandırarark. icinde tam 14 ders varmıs.. alın iste sizin bir sonucunuz

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ceyhun Hoca (faydalı notlar) tüm yazdıklarına katılıyorum ve destekliyorum. Yalnız INDESIGN CS4 dersleinden de vazgeçmemeni diliyorum. Ben ve benim gibiler serini tamamlaman için beklemedeyiz.

grafisoner

🌱Yeni Üye🌱
Evet Ceyhun abiye hak vermemek için korsan işinden para kazanıyor olmak gerek sanırım. Ortalama Türkçe eğitim setleri ve kitaplar 50 TL. Yani bir hafta sonu dışarı çıkmasanız bu bilgiye legal yoldan kolayca ulaşabilirsiniz. Bunu kendini gerçekten geliştirmek isteyen her insan yapabilir. Tamam programlar binlerce dolar ve özellikle evde kullananlar illegal yolları kullanıyor ana bunu bilgi iin yapmak helede ulaşılabilir bilgi için yapmak uzun vadede çok kötü sonuçlar çıkaracaktır. Mesela ben autodesk maya ile ilgili bir kitap almak istiyorum. Türkiyede toplam yazılmış 2 kitap var. Amazon.com da bi araştırma yapın ve aradığınız bilgiler hakkında ne kadar fazla kaynak ve detaylı bilgi var görün. Türkiye'deki durum yüzünden yayın evleri bu konularda kitap vs yapmayı istemiyor.

J3rK

🌱Yeni Üye🌱
ceyhun bey hayatınızda hiç internetten program, e-book vs. vs. indirmediniz mi? eğer indirdiyseniz bununda korsandan hiçbir farkı yok ki ben orijinal ürün alınmasını savunan kimsenin sütten çıkmış ak kaşık olduğuna inanmıyorum

Yavuz Mamaç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ceyhun hoca haklısın, tüm bu eğitimlere yapılan yatırım zaten gelecekte kat kat fazlasıyla geri gelecek, ekmek yenilecek bunun sonucunda... çalıntı arabayla taksicilik yapar mısınız? bu da öyle bir durum ... ya da, bilmem kaç saat çalışıp ürettiğiniz bir işi bir başkası alsa kullansa ve bundan para kazansa zorunuza gitmez mi?