Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

InDesign de siyah beyaz çalışmak

mailadresilazim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar indesign da siyah beyaz bir çalışma yapmak istiyorum
yani dergim siyah beyaz olacak ama mesela kullandıgım bir resim renkli bunu indesign a attıgımda siyah beyaz olmasını istiyorum bunu yapabiliyormuyuz yoksa
illustrator veya photoshopta siyah beyaz hale getirip mi atmamız lazım
bunun kolay bir yontemi yokmu illustrator dedim fotograf da dedim illa resim olmasına gerek yok herhangi bir renkli vektörelde olabilir.

Benzer konular

eensar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunu bende istemiştim fakat çıkış alırken siyah beyaz aldım başka bir şekilde çözemedim. fakat bu hiçte güzel bir sonuç vermemişti. renk tonlarıyla çalışmak gerekli. İndesign bunu yapabiliyormu hiç duymadım.

"ÖzLeM"

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kimse cvp vermedimi ?

mailadresilazim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Malesef bu konuda Çöpler arasına gidecek sanırım öylece kaldı kalalı

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhaba..
Arkadaşım bahsettiğin gibi bir durum söz konusu değil
Ancak yaptığın çalışmayı Export yaparken yada yazdırırken.. Output'ta Grayscale seçeneğini seçerseniz çıktısı siyah beyaz olur.

mailadresilazim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cevabınız için teşekkürler Hani gönül isterdiki çalışmayı siyah beyaz görüpte devam etmek sanırım biraz fazla istekte bulunmuş oluruz o zamanda

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Söylemek istediğinizi anladım ama uzun süredir ID kullanıyorum ve böyle birşeyi görmedim.
Dediğiniz şey Photoshop da var ama
Mode'yi Grayscale yaptığınız zaman attığınız tüm resimler otomatik siyah beyaza çevrilir.
Ama bir öneride bulunabilirim..
Forumda muhakkak vardır
Photoshop da Actions yapımı
Action yapabilirsiniz kendiniz
Masaüstüne bir ikon gelir ve üzerine bıraktığınız tüm resimler siyah beyaz a döner.
Eğer isterseniz forumda da yoksa ben yardımcı olabilirim..
Bana kullandığınız bilgisayarı (PC/MAC OS X) ve kullandığınız photoshop sürümünü söylerseniz yapabilirim.

mailadresilazim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
konularım arkadaslarımıza yabancı kalmasın sorularımızda oylesine durmasın diye yazmıstım artık gerek yok yani simdilik ama genede fikir sahibi olmayacagız anlamınada gelmiyor ben pc kullanıyorum evet photoshopta yapılabilir haklısınız hem ps hem illustrator kullanılan bir projemiz oldugunda indesignda insan yorulabiliyor bunun icin acba kolayı varmı demek istemiştim ilginiz için teşekkürler

Grafik34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Israrla siyah beyaz görerek çalışmak isterseniz ekranın renk modunu mono yapınız :)
Veya renk profilini black-white yapınız.

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Indesign da grayscale renk paleti yoktur arkadaşlar. bunu aşmak için photoshopun dağıttığı(zannedersem photoshop dağıtıyordu) renk paleti var Buradan bakabilirsiniz.

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Zannedersem plug yada bi eklenti ile yapılmış
benim kullandığım indesign cs2 sürümünde bahsedilen menü yok