Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mapuskus... üstad eline saglık. bende elımde bircok formda (jpg, ai, psd, pdf vs vs) domuman cok hepsını netten ındırdım paylaşmayı cok ısterım ama nasıl yapacagımı bilmiyorum simdilik. bu yolladıgını dıkkatle ınceleyecegım. yuregıne saglık. bu arada cs serisi icin videolarda var elimde en kısa zamanda bunları duzenleyıp paylaşmaya calısacagım.
Mapuskus... üstad eline saglık. bende elımde bircok formda (jpg, ai, psd, pdf vs vs) domuman cok hepsını netten ındırdım paylaşmayı cok ısterım ama nasıl yapacagımı bilmiyorum simdilik. bu yolladıgını dıkkatle ınceleyecegım. yuregıne saglık. bu arada cs serisi icin videolarda var elimde en kısa zamanda bunları duzenleyıp paylaşmaya calısacagım.
forumu bu akşam google'da tesadüfen buldum. bu indesign kaynağı çok çok iyi oldu benim için. paylaşım için çok teşekkürler. forumun müdavimi olacağım sanırım...
Mapuskus Türkiye'de kaynak bulamayınca Avrupa'ya açılmış. Süper abi, sen hiç kaynak bulama. Devamı iyi oluyor
İsa Kardeş, Rapidshare açılınca Free butonunu tıkla. Gelen sayfada biraz bekleyeceksin. Geri sayma işlemi bitince birkaç harf gözükür onları kutuya yaz ve download butonunu tıkla. Dosya inmeye başlayacaktır. İkinciyi indirmek için Rapid seni biraz bekletecek. Yani biraz sabırlı olmalısın.
Yeni Kaynaklarda oluştu ama.. Gel görki yazılı kaynak .. internete aktarmak zaman alacak gibi duruyor.. bakalım zaman içinde önce blogumda hemen akabinde burada yayınlayacağım. Güzel tümceler için herkese teşekkür ederim.