Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İndesign sayfa no sorunu

sokrades

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar indesing sayfa numarasında bir sorunum var ve içinden çıkamadım yardımcı olabilirseniz sevinirirm.

bir rehber çalışmam var, tek master page ile çalışıyorum. çalışmada sayfa numarası 12. sayfadan başlıyor ilk 11 sayfa özel sayfalar. sayfa 12 den başlayan sayfa numarası 1, den başlamalı ama ben ne yaptıysam sayfa 12 de gene sayfa no 12 den başlıyor 1 den değil. yani sayfa 12 1. sayfa 13 2 olmalı ama yapamadım

Benzer konular

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
PAGES panelinden 12. sayfanızı secin sağ tıklayın eklemiş olduğum ekran görüntülerini takip edin

OK tuşuna bastıktan sonra acılan penceredeki ok tuşuna basın

sayfa 12 önce olanların numaraları silmek istiyorsanız o sayfaları ctrl (birden fazla sayfa için) tuşuna basarak PAGES panelinden secin, secim işlemi bittikten sonra CTRL+SHIFT+ALT+ L basın ;
daha sonra secmiş olduğunuz sayfalardaki rakamları Selection Tool (V) aracı ile üzerlerine tıklayarak secip silebilirsiniz

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kardeşim CTRL+SHIFT+ALT+ L Hangi komutun kısayolu menüye 2 kez baktım ama bulamadım kısayol aktif kullanabiliyorumda menüde gözümden kaçtı sanırım 2 kez bakmama ragmen göremedim. Kullandığımız kısayolun ne ise yaradığı bilelim bari :)

ekleidğin resimdede varmış kısayol yeni farkettim kusura bakma :))) mesajı o yüzden tekrar değiştiridm

Son düzenleme:

katara

🌱Yeni Üye🌱
Vejdi arkadaşımın anlattığı yöntemle sayfa numarasını istediğim sayfadan başlatabiliyorum.
Ama, acaba bu kitap baskıya gitiğinde orada bir karışıklık olur mu bu sayfa numaraları yüzünden???
Piyasadaki kitapların tamamında sayfa numarası, içindekiler, önsöz falan bittikten sonra başlıyor.