Neler yeni

Indesign Sayfa Numaraları

spikeengin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Indesgin da çalışırken sayfa nurmaralarını master page ile veriyorum fakat tam sayfa çalıştığım kataloglarda resmin altında kalıyor numaralar üste almanın bir yolu varmı bu rakamları yoksa manuel olarka mı gircez

Benzer konular

Pinars1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tam sayfa calistiginiz zaman ctrl+shift ile numaralara tikliyorsunuz. arrange+bring to front uygularsaniz numaralar fotografin üstünde kalir (en azindan ben böyle yapiyorum:) )

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
ben de aynı yolu izliyorum. bildiğim kadarıyla sayfa numaralarını farklı layera koyarsan çalışmanı da farklı layerlarde yaparsan sorun olmuyor. ama denemedim gerek duymadım daha doğrusu

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
sayfa numaralarını ayrı bir layer olarak çalışın, layer panelinde en üste taşıyın.

spikeengin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya iyide sizin dediğiniz normal sayfa numarları için geçerli
ben master page de çalışıyorum otomatik sayfa numarası verdiriyorum dolayısıyla ana sayflarda müdahale şansı olmuyor.. bunun bi çözümünü sormuştum

Pinars1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya iyide sizin dediğiniz normal sayfa numarları için geçerli
ben master page de çalışıyorum otomatik sayfa numarası verdiriyorum dolayısıyla ana sayflarda müdahale şansı olmuyor.. bunun bi çözümünü sormuştum

eger söyledigimi yaparsaniz oldugunu göreceksiniz zaten.

spikeengin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ee evet doğruymuş çalıştı ben olaya ynalış yerden bakıyomuşum yardımlarınız için çok teşekkürler :D

aserve

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tam sayfa calistiginiz zaman ctrl+shift ile numaralara tikliyorsunuz. arrange+bring to front uygularsaniz numaralar fotografin üstünde kalir (en azindan ben böyle yapiyorum:) )

aynı sorunu şuan ben de yaşıyorum ve Pinars'ın dediğini uygulamaya çalışıyorum ancak başarılı olamıyorum, sonuç değişmiyor.

sayfaları önceden hazırladığım için resimlerin arkasında kalan numaraları öne nasıl getirebilirim acaba?

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
1. Sayın Pinars, önerdiği yol videolu gösterimi indirin

2..Sorun yaşadığınız sayfada Shift+Ctrl+Alt+ L yapın daha sonra sayfa numarasına secili hale getirin Bring to Front uygulayın.
Not: Sorun yaşadığınız sayfa da olan bütün master sayfa objelerin artık serbest kalacaktır.