Hatice ÇAVDAR
👑Efsanevi Grafiker👑
İnDesing hakkındaki tüm soru ve sorunlarınızı bu topik altında cevaplanacakdır lütfen bu topik dışında konu açmayınız ...
Evet kullanabiliriz. Bunu yaparken ID işi direkt epsye çevirir içine gömer öyle kullanır. Eğer böyle bir sorun yaşıyorsanız FH den eps çıkış alın ID ye place yapın aynı yolun uzunu ve garantilisi. Zaten Id de çalışıyosanız mizanpaj yapıyosunuzdur uzun bir işin içine gömülmüş eps atarak riske edip işinizi ve bilgisayarınızı ağırlaştırmayın. Hiç gerek yokBenim bir sorum olacak. Indesign'a FreeHand'de yapılmış çizimleri direkt olarak yapıştırarak kullanabiliyoruz, bunun tersi durum da söz konusuydu. Indesign'da düzeltilmiş olan bir resmi kopyalayıp FreeHand'e yapıştırabiliyorduk ancak bunu CS2 de bir türlü yapamadım. CS3 de daha önce bunu yapmıştım. Bu konuda bilgisi olan var mıdır?
öncelikle yardımlarınız için teşekkürler çok faydalı oluyor. Ben sormadan formda bulayım dedim bulamadım aceba soran oldumu diye ama. İndesign da master'dan sayfa numarı verip bunu 96 sayfaya uygulamak için çözüm suna bilirmisiniz ? tşkler.
evet arkadaşlar benim problemimde bu yönde yardımcı olursanız çok sevinirim.örneğin ben fotoğrafları aktardığım zaman sadece kare şeklinde geliyor yazıların ortasına koyduğum zaman malesef sadece kare olarak şekilleniyor.oysa ben photoshopla path tool'la kestiğim bir resmi koyduğum örneğin adamın kafası hizasında yazı oluşmasını istiyorum bu konuda yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.