Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

inDesign yardım

Ramazan3457

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar inDesign den Staj dönem ödevim var çok önemli olan bu ödevim en az 50 sayfa ve ben ödevimi bulmadak zorlanıyorum ödevim inDesign ve tasarım hakkında detaylı bir bilgi bulmak eger varsa bi link bil site her hangi biyer lütfen yardımcı olurmusunuz...simdiden tşk ederim...??

Benzer konular

sanateseri

🌱Yeni Üye🌱
İndesign' da yazıya ve yaptığımız şekillere nasıl renk vereceğiz nette bir türlü bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden Teşekkürler.

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba arkadaşlar inDesign den Staj dönem ödevim var çok önemli olan bu ödevim en az 50 sayfa ve ben ödevimi bulmadak zorlanıyorum ödevim inDesign ve tasarım hakkında detaylı bir bilgi bulmak eger varsa bi link bil site her hangi biyer lütfen yardımcı olurmusunuz...simdiden tşk ederim...??

ben olsam türkçe bir kullanım klavuzu bulup, özet çıkartır, resimsiz yerleri resimleyerek küçük bir katalog yapardım

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
İndesign' da yazıya ve yaptığımız şekillere nasıl renk vereceğiz nette bir türlü bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden Teşekkürler.

F5 tuşuna bas. Renkler açılır. Devamını kendin çözersin. Çözemezsen haber ver anlatayım.

Eğer ordan açılmazsa Window/Colour/Swatches

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟

nasıl bulunmaz..neredeyse milyonlarca sayfa var bunlarla ilgili. Üstelik 10 sn karıştırsan programı sende bulursun cevabını..