makina açılışta Y motoru check etmiyo kendim giderebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim...
mezetha 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 2 Haz 2008 Mesajlar 41 Tepkime puanı 1 26 Ocak 2009 #1 makina açılışta Y motoru check etmiyo kendim giderebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim...
kryinfiniti ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 27 Nis 2008 Mesajlar 157 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.infiniti.gen.tr 27 Ocak 2009 #2 esc ye basıp acmayı denermısın ozaman baskı yapabılıyormu
mezetha 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 2 Haz 2008 Mesajlar 41 Tepkime puanı 1 27 Ocak 2009 #3 kryinfiniti' Alıntı: esc ye basıp acmayı denermısın ozaman baskı yapabılıyormu Genişletmek için tıkla ... sizin söylediğiniz şekilde yaptım. ve baskıya başladım bu sayede cok tşk.ilk defa karşılaştığım bir sorundu... tekrar tşk.
kryinfiniti' Alıntı: esc ye basıp acmayı denermısın ozaman baskı yapabılıyormu Genişletmek için tıkla ... sizin söylediğiniz şekilde yaptım. ve baskıya başladım bu sayede cok tşk.ilk defa karşılaştığım bir sorundu... tekrar tşk.
kryinfiniti ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 27 Nis 2008 Mesajlar 157 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.infiniti.gen.tr 29 Ocak 2009 #4 ama makına sureklı o sekılde calısmaz ılerıde daha buyuk problemler werır