Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Infiniti 8160 III Teknik Destek Lazım

serve

🌱Yeni Üye🌱
Sorunu başka bir konu içerisinde paylaştım ama cevap gelmedi. bir kaç gün öncesine kadar acildi. şuan rutin bir sorun ama düzelmesi gereken bir sorun.
ilk sorun şu: küçük baskılarda metinler keskin değil etrafına sıçratmalar oluyor. Büyük baskılarda bu sorunum yok.
İkinci sorun: özellikle mavide zaman zaman baskı üzerine küçük noktalar atıyor. özellikle koyu ve yoğun şekilde mavi fon kullandığımda oluyor bu sorun.

çözümü olan arkadaşların yardımcı olmalarını rica ediyorum. Şimdiden çok teşekkürler

Benzer konular

seyyyyah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.generalteknik.net
küçük harflerde sağa sola savurma sorunları kafaların temizse eğer kafa voltajlarını arttırak düzeltebilirsiniz .
4.anamenü PRİNTPARA burdan en sonda PH VOLTSET örn. 85 ise eğer 92 yap veya 90 sana kalmış.havalar soğudu içinde yapıyo olabilir boyaları ısıtmakta ikinci çözüm ..bunları yaptğında buyuk ordan duzelır ama dediğim gibi kafaların tıkalı değilse.

mavide olan beyaz noktalar ise akşamdan kafaları korumak için koyduğun tablaya fazla solvent dökmen .burdaki solvent gece boyu subtanklardaki boyaya karışır ve o solvent baskıda beyaz noktalar yapar. (eğer makine hep acık kapatmıyor isen boyadan) kafaların altına solventle nemlendirilmiş bez parçaları koyman yeterli.

iyiçalışmalargeneralteknik

serve

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim...yazdıklarınızı uygulayacağım

reklamevi

🌱Yeni Üye🌱
8160 ııı makina driveri lasım varsa gönderebilirmisin bana