Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

infiniti yf8160 III plus siyah boya kesme sorunu

isra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar makina 10 veya 15 cm baskı yaptıktan sanra siyah kafa boya kesiyor pompalama yaptığım zaman geliyor ama diğer başlıklar gibi büyük damlacıklar halinde gelmiyor makina bayağı pompalama yaptığı halde az akıyor boya bunun sebebi ne olabilir. bilgisi olan varmı? şimdiden teşekkür ederim. saygılarımla

Benzer konular

behcetreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kardes bu siyah boyadan bende cok dertliyim. sana davsiyem sıyah boya tankını temızle varıya kadar solvet koy siyah kafanın üzerinden şırınga ile solvet gelınceye kadar cek. bu sekil de kalsın.malum bayram tatili var bayramdan sonra solveti temizle yeni boya koy (boyanıda degistir) ben böyle yaptım düzeldi

Mehmet Utku DİLER

🌟Usta Tasarımcı🌟
kafalarda voltaj ayarı varsa ondan olabilir, kafa ısı ayarlarından olabilir yada arkadasın dedigi gibi tankı temizle ki faydası olcagını zannetmiyorum cunku kafa kesiyosa tanktan degil cunku boya bastıgında duseliyo belirli bir süre sora elektronik aksamdan kaynaklı bir hata veriyo gibi. Dedigim gibi kafa voltaj degerlerine ve ısı değerlerine bak ... Kolay gelsin.

isra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için

teknik servis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm... siyah kafalara giden ve sup tank ( kafaların arkasındaki küçük tank ) kapağından veya hortum giriş yerlerinden hava alıyor ihtimali % 80 bunu bır kap içerisine su doldurup siyah tank ı içerisine koyarak boya basarak anlıyabilirsiniz ..( delik şamiel misali ) test edebilirsiniz .. kafa tahliye hortumlarının kafaya girişinde gevşekligide kontrol edin .. 7 senelik tecrübeye dayanarak söylüyorum .... TEKNİK SERVİS....... k.gelsin

atmxeon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
t.me
arkadaşlar makina 10 veya 15 cm baskı yaptıktan sanra siyah kafa boya kesiyor pompalama yaptığım zaman geliyor ama diğer başlıklar gibi büyük damlacıklar halinde gelmiyor makina bayağı pompalama yaptığı halde az akıyor boya bunun sebebi ne olabilir. bilgisi olan varmı? şimdiden teşekkür ederim. saygılarımla

Mrb. Renk kesme sorunu nasıl çözünüz acaba ?? aynı problemi bende yaşıyorumda..

atmxeon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
t.me
slm... siyah kafalara giden ve sup tank ( kafaların arkasındaki küçük tank ) kapağından veya hortum giriş yerlerinden hava alıyor ihtimali % 80 bunu bır kap içerisine su doldurup siyah tank ı içerisine koyarak boya basarak anlıyabilirsiniz ..( delik şamiel misali ) test edebilirsiniz .. kafa tahliye hortumlarının kafaya girişinde gevşekligide kontrol edin .. 7 senelik tecrübeye dayanarak söylüyorum .... TEKNİK SERVİS....... k.gelsin

Mrb boya kesme sorununu benda yaşıyorumda. bi türlü çözemedik. su testi yaptık kabarcık cıkmadı sebebi başka ne olabilir acaba yardımlarınız bekliyoruz??