Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İnşaat-Dekorasyon Firmasına Yaptığım Tasarım

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Yine bir inşaat firmasına bir tasarım yaptım. Kafama takılan noktalar var.

Logonun rengi renk bütünlüğünü bozdu mu?
Menüde seçtiğim font uygun mu?
Anasayfa arkasına koyduğum fırça izi olmuş mu? Buton üzerine fare gelince bu iz çıkacak.

Bulutların üzerindeki saydam layer üzerinde yapılan çalışma resimleri slayt şeklinde geçecektir. Altındaki yazılı olan layerda da açıklamalar sırayla geçecek. :angel:

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarım.. :rofl:

demirkolmm5.png

oBİwAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hurriyetmatbaasi.com.tr
genelde başarılı bir çalışma olmasına rağmen firma ismi çok sönük kalmış... menüde seçtiğiniz font bütüne hiç uymamış...

çalışmalarınızda başarılar...

oBİwAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hurriyetmatbaasi.com.tr
firma isimini daha canlı bir renk yapıp birde menü fontunu bahamas gibi yumuşak bir font yapıp öyle deneyiniz

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
menusl0.png

Peki böyle olur mu ? :) Çizgiler yok tabii. cetveller kaldı .. :)

reversion

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşım üst kısım çok büyük kalmış biraz boyuna ufaltmalısın ve aşağıda kullandığın font eurostyle mıydı neydi ona benzettim bu tarz sitelerde pek hoş durmuyor font kullanımında 1 veya 2 font kullanın her yerde farklı farklı fontlar kullanıldıkça çalışma karmaşaya uğrayacaktır. bu tip ufak tefek düzenlemelerle çalışmanız daha şık bir hal alacaktır.
kolay gelsin :)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
:mutluluk: Öneriler için teşekkür ederim. Hoş bi' şey olacak.. Css'le boğuşmaktayım şu anda. :rofl:

srcnylmz

🌱Yeni Üye🌱
Ellerine sağlık güzel olmuş.
Ama sanırım daha da iyisini yapabilirdin.Ne bileyim...Birde biraz alıntı gibi.Bir çok yabancı sitelerde bu tarz tasarım temaları mevcut.
Emeğine sağlık.

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Bilmiyorum bir yere bakarak yapmadım. Sadece bina resmi bana ait değil. Resimden esinlenerek yaptım. ama saygı duyarım düşüncenize. Eleştiriniz için teşekkür ederim.

djmatrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence menünün arkasında logodaki kırmızıyı ve efekti kullanarak fon kullanırsan daha bir bütünlük sağlar, menü yaz karakterlerini de daha dik bir karakterle yapsan daha kurumsal bir hava vericektir

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrik ederim yolun başında olmana rağmen Güzel bir çalışma (+1 rep)

CROSSROADS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
djmatrak arkadaşın yorumuna katılıyorum menünün arkasına logodaki bordo renginde +-1 cm kalınlığında bir şerit atar ve yazı karakterini biraz daha dik bir karakter yaparsan sonuca ulaşmış olursun bence deb... tebrikler

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
firmanın ismini biraz daha belirgin yapmalısın sanki logonun içinde bulunduğu div alfası düsük bir şekilde görünüyor sanırım fotoğrafları orana sunacaksın bence fotoğrafları sayfa içinde küçük karaler halinde flash animasyonla kücük hareketler verip sayfayı daha alımlı bi hale getire bilirsin bu arada buton fontlarını bir daha gözden geçir çünkü over durumunda kalitesi kötü olabilir daha can alıcı bi font kullan bence daha sade yani ama çalışman genel hatlarıyla başarılı tebrikler bunun bitmiş halinide görmek isrerim

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
bence menünün arkasında logodaki kırmızıyı ve efekti kullanarak fon kullanırsan daha bir bütünlük sağlar, menü yaz karakterlerini de daha dik bir karakterle yapsan daha kurumsal bir hava vericektir

Menüdeki fontu değiştirdim. O kırmızıyı kullanacak bir yer bulamadım. :smile: Teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığınız için.

Tebrik ederim yolun başında olmana rağmen Güzel bir çalışma (+1 rep)

:rofl:

djmatrak arkadaşın yorumuna katılıyorum menünün arkasına logodaki bordo renginde +-1 cm kalınlığında bir şerit atar ve yazı karakterini biraz daha dik bir karakter yaparsan sonuca ulaşmış olursun bence deb... tebrikler

Şeriti atayım da nasıl? Altına mı logo ve yazının ? O kısmı anlayamadım. :smile:

firmanın ismini biraz daha belirgin yapmalısın sanki logonun içinde bulunduğu div alfası düsük bir şekilde görünüyor sanırım fotoğrafları orana sunacaksın bence fotoğrafları sayfa içinde küçük karaler halinde flash animasyonla kücük hareketler verip sayfayı daha alımlı bi hale getire bilirsin bu arada buton fontlarını bir daha gözden geçir çünkü over durumunda kalitesi kötü olabilir daha can alıcı bi font kullan bence daha sade yani ama çalışman genel hatlarıyla başarılı tebrikler bunun bitmiş halinide görmek isrerim

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bu resim zaten henüz çeviremedim web e. Css kullanmaya çalışıyorum. Flash kullanma konusunda şöyle söyleyeyim güzel fikir ama ben jscript kullanarak slayt animasyonu verdim aynı anda yazılarla beraber ilgili resimler yukarı doğru belli zaman aralıklarıyla geçiyor. :smile: Bitmiş halini de göstermek isterim tabii. Bitsin de.. :) Teşekkür ederim..

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sanırım bunu demek istediler kırmızı çizgi diye

Logo ile bütünlük sağlaması açısından

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Hımm... Aslında daha iyi bir fikrim var. Menünün altına saydam ve o renk bir bant koyarsam hoş olur sanki.. Yani denemem lazım. :)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Kırmızı şerit çok güzel olmuş . Ben de öyle yapayımm. :) Teşekkür ederim. Ama fontu düz seçtim onu değiştirmem sanırım. :/ Bi sürü font oldu :D