Ellerine sağlık güzel olmuş.
Ama sanırım daha da iyisini yapabilirdin.Ne bileyim...Birde biraz alıntı gibi.Bir çok yabancı sitelerde bu tarz tasarım temaları mevcut.
Emeğine sağlık.
s.a iyi akşamLar yaptığın çaLışma süper oLmuş deniz bence ginede en iyisini yapman senin için en iyisi oLur hedef daima en güzeLidirr
srcnylmz Abi yaa bana Lazım varmı senin BiLdiğin site feLan yazmıssında oLsa süper oLur hani teşekkür ederim bekLiorum abi yardımın için teşekkürLer ...
seLametLe ...///
BİRDE BU SİTEDE NEDEN FORUM VAR BİR DÜŞÜNÜN BENCE YARDIMLAŞMAK İÇİN AMA ÇOĞUMUZ BİRBİRİMİZİN YAPTIĞI ESERLERİ BEĞENMİYORUZ NEDEN
SÜREKLİ İĞNELİYİCİ LAFLAR KONUSARAK HEM KARSIMIZDAKI KISIYI HEMDE KENDİNİMİZE OLAN SAYGIMIZI YİTİRİYORUZ BENCEE BURDA BU ARKADAŞIMIZ EKSİKLERİNİ SİZDEN DUYMAK GEREKTİĞİ YERDE HAKARET DUYUYORR YAPTIĞI ESERE LAF İŞİTİYOR TAMAM BUGÜN KÖTÜ YAPABİLİR AMAYA YARIN NAPICAK YAPTIĞI HATALARI SİZİN SÖLEDİNİZ GİBİ DÜZELTECEK
SİZCE PAYLAŞMAK APDALLIKMIDIR ................... NE YAPTINI HERKEZE GÖSTERMEK İLGİ ALACAĞI YERDE HAKARET ALMAK BU NE YAA
srcnylmz abi senin yazının alıntı yaptım diye seni örnek göstermiyom ben öLe görüküyo ama ben sade o siteLer varsa isimLerini aLcaktım sende sağoL yardım için tekrAr