Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İnsan Kaynakları firması için logo

sybn

🌱Yeni Üye🌱
Firma ismi: arayanburaya
Çalışma şartları: Serbest (Freelancer) çalışan.
İşin mahiyeti: İnsan Kaynakları alanında faaliyet gösteren şirketimizin kurumsal kimlik materyallerini (logo,zarf,antetli kağıt, kartvizit) hazırlayacak grafiker arıyoruz.

İnsan kaynakları alanında faaliyet gösteren firmamız için ücret karşılığında logo yaptıracağız.
ilgilenenler için iletişim: sgunes@arayanburaya.com

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

seydanese

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb..

marmara ünv tasarım basım yayıncılık mezunuyum yaklaşık 5 yıldır klişe(ambalaj tasarımı ve baskıya hazırlık) grafikeri olarak görev almaktayım bunun yanı sıra müşterilerimize logo vs işlerde yaptık sizede yardımcı olmaya çalışırım eğer isterseniz şirketiniz adına birkaç logo çalışması yaparım ondan sonra karar verirsiniz

iyi günler.. seydaunbaba@gmail.com

*DAMLA*

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adresinize mail attım cevap bekliyorum, teşekkürler...

seydanese

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb bana mail atmıssınız ama ben size atınca geri dönüyor maillerinizde problem var sanırım

sybn

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

Gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Posta kutumuz çalışma örnekleri nedeniyle doldu. Bu durum karşısında mail kotamızı yükselttik. Şu an bir sorun olmaması gerekli.

İyi Çalışmalar.

sybn

🌱Yeni Üye🌱
Örnek çalışma göndermek isteyenler için sitemizdeki renk tonlarını incelemelerini öneriyoruz.

Bir örnek:

Uploaded with ImageShack.us

sybn

🌱Yeni Üye🌱
30 Kasım 2010 tarihine kadar başvuru yapabilirsiniz. Bu tarihten sonra değerlendirme sürecine geçilecektir.