Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

insert :(

esmot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba İndesign kullanıyorum ama insert yapmam gerek. Daha önce gazete ve dergi tecrübem var ama insert hiç yapmadım :( İnsert yaparken dikkat edilmesi gerekilen hususlar nelerdir? Lütfen yardıııııııııııımmm:sadsmile:

karday

🌱Yeni Üye🌱
slm
ınsert yapmaktakı en önemli sey yuksek çözunurluklu foto kullanmak görselliği artıracak seyler yanı urunlerın degıl komple ınsertı dıkkat cekıcı renkler olmalıdır bence

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
İnsert, geniş hedef kitlenize etkili bir tanıtım yapmak amacı ile kullanabileceğiniz bir tanıtım aracıdır.
En ucuz tanıtım aracıdır tek renk veya çok renkli olarak kullanılır. genelde öne çıkarılacak duyuru veya reklam vurgulanır ve ne kadar sade olursa amacınıza o kadar kolay ulaşırsınız. El ilanı genelde 1. hamur yada kuşe kağıda basılır ve isteğe göre ebatlandırılır. En çok kullanılan ebatlar A5 ve A4'dür.

esmot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim bilgileriniz için.

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba İndesign kullanıyorum ama insert yapmam gerek. Daha önce gazete ve dergi tecrübem var ama insert hiç yapmadım :( İnsert yaparken dikkat edilmesi gerekilen hususlar nelerdir? Lütfen yardıııııııııııımmm:sadsmile:

Artık bayağı bir tecrübe sahibi olduğunu düşünüyorum..:).. Tesadüfe bak..

esmot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:angel:eek:ooo teşekkür ederim kadir abi neler yapıyorum baya bi arşivim oldu yani 83 şubeye yapıyoruz :)) Vermiş olduğun destekler içinde de teşekkür ve saygılarımı sunuyorum :))

Son düzenleme: