Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba İndesign kullanıyorum ama insert yapmam gerek. Daha önce gazete ve dergi tecrübem var ama insert hiç yapmadım İnsert yaparken dikkat edilmesi gerekilen hususlar nelerdir? Lütfen yardıııııııııııımmm:sadsmile:
İnsert, geniş hedef kitlenize etkili bir tanıtım yapmak amacı ile kullanabileceğiniz bir tanıtım aracıdır. En ucuz tanıtım aracıdır tek renk veya çok renkli olarak kullanılır. genelde öne çıkarılacak duyuru veya reklam vurgulanır ve ne kadar sade olursa amacınıza o kadar kolay ulaşırsınız. El ilanı genelde 1. hamur yada kuşe kağıda basılır ve isteğe göre ebatlandırılır. En çok kullanılan ebatlar A5 ve A4'dür.
Merhaba İndesign kullanıyorum ama insert yapmam gerek. Daha önce gazete ve dergi tecrübem var ama insert hiç yapmadım İnsert yaparken dikkat edilmesi gerekilen hususlar nelerdir? Lütfen yardıııııııııııımmm:sadsmile:
:angelooo teşekkür ederim kadir abi neler yapıyorum baya bi arşivim oldu yani 83 şubeye yapıyoruz ) Vermiş olduğun destekler içinde de teşekkür ve saygılarımı sunuyorum )