elmeo
🌱Yeni Üye🌱
Bir süre önce boş zamanlarımda hazırladığım pdf gazetemi online olarak yayınlamaya karar vermiştim. Zihnimde profesyonel bir gazete sitesi vardı ancak böylesi bir tasarım ücretliydi benim gibi ticari kaygısı olmyana bir site içinde böylesi bir yatırım boşa gidecekti.
Bende ücretsiz alternatifleri değerlendirmeye başladım, joomla ve wordpress temaları üzerinden bir şey yapabileceğime inanıyordum ve aradığımı wordpress üzerinde buldum. Kullandığım Adevanced News Paper teması orjinal haliyle çok estetik görünmüyordu, sıfır php ve web tasarım bilgimle hem temayı Türkçeleştirdim hem de görsel olarak yeniden düzenledim. Temayı görmek için:
mehmetnaber.com | Üfürükten Teyyare
Umarım ilgilenen arkadaşların işine yarar.
Bende ücretsiz alternatifleri değerlendirmeye başladım, joomla ve wordpress temaları üzerinden bir şey yapabileceğime inanıyordum ve aradığımı wordpress üzerinde buldum. Kullandığım Adevanced News Paper teması orjinal haliyle çok estetik görünmüyordu, sıfır php ve web tasarım bilgimle hem temayı Türkçeleştirdim hem de görsel olarak yeniden düzenledim. Temayı görmek için:
mehmetnaber.com | Üfürükten Teyyare
Umarım ilgilenen arkadaşların işine yarar.